2777
2789
عنوان

هیچی واسه خوردن تو خونمون نداریم

1686 بازدید | 40 پست

بچه ها امروز دلم اینقدر گرفته شوهرم همیشه سرکار بود وهیچ مشکلی نداشتیم تا اینکه فهمیدن کارت پایان خدمت نداره از کار بیرونش کردن الان یک ماه بیکاره دوتا بچه ی یک سال وبگاه دارم ،شیرخشک وپوشش ندارن خیلی سخته خیلی خدا واسه هیچ کس نخواد ،امشب نه نون داریم نه هیچی ک بپزم واقعا موندم شما جای من بودید چیکار می‌کردید شوهرمم اعصاب نداره وقتی بهش بگم چیزی نداریم تازه بیشتر باهام دعوا میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برید خونه پدراتون بگو بره کار کنه دنیا که به اخر نرسیده 

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

بمیرم برات

ان شاالله به حق همین ساعات و روزهای عزیز

ب حق امام حسین ی کار خوب گیرش بیاد

همسر منم همینطور

چندماهه ک بیکاره

همه چیمونو فروختیم داریم میخوریم

خدا بهمون رحم کنه

ب عالم و آدم بدهکاریم و هنوز کار نیست

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
بمیرم برات ان شاالله به حق همین ساعات و روزهای عزیز ب حق امام حسین ی کار خوب گیرش بیاد همسر من ...

خدانکنه عزیزم انشاالله خدا ب شماهم کمک کنه اینقدر دلم گرفته وگریه کردم بچه هام وشوهرم خوابن نمیدونم امشب واقعا چی درست کنم هیچی تو خونه ندارم امیدوارم شوهر شمام یه کار خوب پیدا کنه

هیچی ؟برنج و حبوبات وآرد اگر داری بگو تابهت بگم چی درست کنی،به شوهرت بگو برو کارگر سر گذر شو بیکارنخ ...

آرد داریم روغن وبرنج وهیچی نداریم حتی نون خالیم نداریم ب اون خدا اینقدر ناراحتم دلمم نمیاد دیگه بهش بگم اونم ناراحته خیلی میره دنبال کار بهش کار نمیدن