بچه ها امروز دلم اینقدر گرفته شوهرم همیشه سرکار بود وهیچ مشکلی نداشتیم تا اینکه فهمیدن کارت پایان خدمت نداره از کار بیرونش کردن الان یک ماه بیکاره دوتا بچه ی یک سال وبگاه دارم ،شیرخشک وپوشش ندارن خیلی سخته خیلی خدا واسه هیچ کس نخواد ،امشب نه نون داریم نه هیچی ک بپزم واقعا موندم شما جای من بودید چیکار میکردید شوهرمم اعصاب نداره وقتی بهش بگم چیزی نداریم تازه بیشتر باهام دعوا میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشاالله به حق صاحب این شب ،شوهرت یه کارآبرومندپیدا کنه ،عزیزم چاره ای نیست باید بره کارت پایان خدمتشو بگیره یکی ازدوستای منم شوهرش بادوتا بچه رفت اون روزهاهم بومی گزینی نبود،الان که بره بعد ازآموزشی میاد شهر خودتون،حقوق هم دارن،بعدش هر حرفه ای که بلد باشه ممکنه به کارش بیاد،پسرمنم نمیره خدمت میدونم خون جگر خیلی قراره بخوریم بالاش ولی من فکرمه تانرفته ،نذارم ازدواج کنه،دخترمردم گناهی نداره
انشاالله به حق صاحب این شب ،شوهرت یه کارآبرومندپیدا کنه ،عزیزم چاره ای نیست باید بره کارت پایان خدمت ...
قربونتون بشم ممنونم ازتون ،واقعا خیلی خیلی مهمه انشاالله اول بره سربازی بعد ازدواج کنه ،عزیزم من شوهرم سرباز فراریه بره باید ۸۰۰میلیون جریمه این چند سال رو بده از سال ۸۸فرارکرده
فقط دلم گرفته بود خواستم درددل کنم ممنونم ازت مرسی مهربون میبوسمت
منم دلم میخواد درد درد و دل کنم
پدرم کارمند دولتیه و ماسه تا فرزندیم به خاطر بدهی ها بیشتر وقتا گشنه میمونیم و چیزی برای خوردن نداریم حتی از خرید های ضروری مثل کیف و کفش و لباس هم گذشتیم ولی فایده نداره