2777
2789
عنوان

کسی تا حالا عمل...

129 بازدید | 6 پست

سلام دوستان کسی تاحالا عمل رحم انجام داده ؟

یکی از عزیزم باید رحمشو دربیاره چندروز دیگه عمل داره 

خیلییی استرس ودلهره دارم دست‌رفته ک این عمل ۱۰برابر سزارین درد داره و سخته 

توروخدا واسش دعا کنید و حمد شفا بخونید 

التماس دعا😭😭😭

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

کی گفته ده برابر سزارین درد داره. تفاوت چندانی ندارن خیلیا گفتن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

هرکی از اطرافیان ما عمل کرده میگفتن ک خیلیی درداوره و دردش غیرقابل تحمله و اینکه این حرفو دکتر هم زده 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی از اطرافیان ما عمل کرده میگفتن ک خیلیی درداوره و دردش غیرقابل تحمله و اینکه این حرفو دکتر هم زد ...

دکترشو عوض کنید برید تهران پیش اصف جاه‌ چرا باید رحمشو درآره؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

این بنده خداسه بار سزارین کرده اینبار عمل کنه میشه بارچهارم 

اگ میشه حمدشفا بخونید ممنون میشم 

دکترشو عوض کنید برید تهران پیش اصف جاه‌ چرا باید رحمشو درآره؟

دکارشناسان تو بیمارستان میلادتهرانه 

خونریزی های بسیار شدید ک دیگ داشت جونشو می‌گرفت 

این بنده خداسه بار سزارین کرده اینبار عمل کنه میشه بارچهارم  اگ میشه حمدشفا بخونید ممنون میشم& ...

چشم من مجردم و اخیرا عمل فیبروم کردم خیلی اذیت شدم ولی خب گذشت نگران نباش سختش دو هفته ست