2777
2789

سلام من ۶ سال پیش اونجا مراجعه داشتم خیلی همه چی خوب بود امروز رفتم نوبت من افتاد اتاق ۸ دکتر متین راد

چشمتون روز بد نبینه نوبتم شد رفتم توو دکتره یه سوالو اگه دوبار ازش میپرسیدی مثل سگ پاچتو میگرفت هیچی

اصلنم توجه نمیکرد که چی میگی

از دستیارشم براتون نگم اونم بسیار بداخلاق و حق به جانب

اتاق بغلیشم ک میشد اتاق ۷ دکترشو ندیدم اما دستیار اونم پاچه گیر بود

خلاصه جونم بگه براتون کرامت انسانیم با خاک کوچه یکسان شد

دکتره بهم گفت ۱۰بار شلوارمو کشیدی پایین کشیدی بالا!!!!!!!!!!

بعد اینو ۱۰بار گفت 

اصلا از لفظش پرام ریخت

نمیخواست کاری برام کنه

همونجور که تاپیکای قبلیم هست رفتم دندون عقل بکشم میگفت هر دندونیو نمیکشیم باید به عصب رسیده باشه منم گفتم رفتم متخصص ریشه گفته دیگ الان به عصب رسیده یا باید درمام ریشه کنی یا بکشی میخواست سرمو کلاه بزاره منم نمیزاشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه نمیگم دیگ پامو نمیزارم چون مجبورم برم اگه باز پیش بیاد اما کاش دولت یه رسیدگی بکنه خب درسته از ما مستقیم پول نمیگیرن اما مفت که برامون کار انجام نمیدن تامین اجتماعیشو پولشو بهشون میده

واییی

من متخصص شخصی رفتم دکتر امیر حسین وطن دوست تهران

خیلی خوب و خوش برخورد بودن انقدر مهربون بود که نگو

دولتی همینه

هرچی ببشتر پول بدی ارامشت بیشتره

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
خب دکترش خیلی بیشعور بوده. خودم بیمارستان میلاد نرفتم اماجاریم برای زایمان رفته بود اصلا راضی نبود

بابای منم همونجا از دنیا رفت . 

والا برای چکاب رفت بستری شد 

نمی‌دونم چه بلایی سرش آوردن

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
بابای منم همونجا از دنیا رفت .  والا برای چکاب رفت بستری شد  نمی‌دونم چه بلایی سرش آوردن

وای متاسفم😔

من مادربزرگم بیمارستان طالقانی از دست دادم

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
والا بیمارستان دولتی همینه...

بخدا ۶سال پیش رفتم خیای خاطره خوبی داشتم خدا خیر دکترش بده این تمام عقده هاشو از من طلب داشت میگفت تو هیچی نگو

همشم به دستیارش میگفت اگه تو پیر و تنبل نبودی من الان باید خونه میبودم