سلام دوستان من ماه بعد به علت پاپیلاری یددرمانی دارم باید از یکماه قبل قرص لووتیروکسینمو نخورم ...دوستانی که تجربه شو دارن تو این یکماه خیلی ورم کردن؟اذیت نشدن ...ممنون میشم راهنماییم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اگه باید فوری جراحی کنید از دکترتون میخواستید که ی جراح خوب بهتون معرفی کنه که برید پیشش و زمان از دست ندید
دکتر غددی که من میرم برای تیروییدم جراحی نمیکنن
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
متوجه نشدم بلا به دور باشه و انشالله خیلی زود بهبود پیدا کنید🌹
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
سلام خسته نباشین ما تقریبا یه ماه پیش با هم حرف زدیم مامان من پاپیلاری بود و تقریبا یک هفته پیش جراحی کرد الان منتظر جواب پاتولوژی بعد عمل هستیم ولی بعضی وقت ها مثل دیشب مامانم خیلی درد داره؟ و اینکه ید درمانی چطوریه؟! شرایط مراقبت اینا
سلام خسته نباشین ما تقریبا یه ماه پیش با هم حرف زدیم مامان من پاپیلاری بود و تقریبا یک هفته پیش جراح ...
منم ید درمانی نکردم عزیزم فعلا ..بیمارستان امام ابان ماه وقت داد .برای جای بخیه مادرتون پماد استراتامد بگیرید ۱۰ گرمیشو ..دردشونم طبیعیه ..تقویتشون کنید ابگوشت ماهیجه و شیر موز و معجون و ویتامین سی بدین بخوره خوب میشه