2777
2789
عنوان

یددرمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 6589 بازدید | 58 پست
شما پیش شیرزاد نصیری هم رفتید . چرا پیش اون جراحی نکردید ؟؟ هزینه جراحی پیش دکتر شیر خدا چقدر شد؟؟

نه اونموقع نصیری ایتالیا بود ...خیلی پرس و جو کردم نصیری ام خیلی خوبه ..شیرخدا هم به این معروفه که کامل ماکسازی میکنه ..علی بخشی برش گردنو کوچیک میده اما شیر خدا یخورده بزرگتر برش میزنه اما خیلی وسواس گونه پاکسازی میکنه برای همین تو اتیه به پنجه طلا معروفه و عملهاش بخاطر وسواسش طولانیتره ...عزیزم غصه نخور منم تا حالا ۸ بار جراحی شدم ...دو بار سزارین یکبار کورتاژ دوبار لاپاراسکوپی یکبار کیست پاره شده تخمدان یکبار بینی و تیروییدکتومی ....توکل بخدا عزیزم لفتش نده خدای نکرده غدد لنفاویتو درگیر نکنه که مجبورباشن تا گوش برش بزنند خدا نکرده ...دکتر شیر خدا ۲۰ تومن تو کارت خودش گرفت و ۴۷ تومن پول بیمارستانم شد که چون بیمه تکمیلی داشتم ۱۷ تومن به بیمارستان پرداخت کردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکشنبه قراره برم مطب دکتر شیر خدا . منشی گفت باید بشینی بین مریض
خدا کنه تاریخ عملو دیر نده و مدت طولانی تو نوبت عمل نمونم

گاهی تمام چیزی که احتیاج داری...کمی ایمان کودکانه است....به وقوع ناممکن ها....😔💔
یکشنبه قراره برم مطب دکتر شیر خدا . منشی گفت باید بشینی بین مریض خدا کنه تاریخ عملو دیر نده و مدت ط ...

به خود دکتر بگو که میخوای زودتر عمل بشی دکترش خیلی مهربونه اگه وقت داشته باشه قبول میکنه ...تهرانی؟

خدا خیرت بده ممنون از توضیحاتت  خیلی کمکم کرد . انشالله همیشه سلامت و شاد باشین

قربونت نگران نباش عزیزم زود میگذره این روزا ...فقط اگه رفتی عمل حتما حتما همون اول بگو من بلافاصله بعد عمل پمپ درد میخوام که برات بزنن چون پولش آزاده اول باید پرداخت کنی ...من نمیدونستم تا سه چهار ساعت بعد عمل پمپ درد نداشتم خیلی اذیت شدم 

یکشنبه قراره برم مطب دکتر شیر خدا . منشی گفت باید بشینی بین مریض خدا کنه تاریخ عملو دیر نده و مدت ط ...

بچه داری عزیزم؟من الان نگران بچه هامم که چطوری برم قرنطینه ..از طرفی به درسشون رسیدگی کنم

به خود دکتر بگو که میخوای زودتر عمل بشی دکترش خیلی مهربونه اگه وقت داشته باشه قبول میکنه ...تهرانی؟

بله تهرانم

گاهی تمام چیزی که احتیاج داری...کمی ایمان کودکانه است....به وقوع ناممکن ها....😔💔
بچه داری عزیزم؟من الان نگران بچه هامم که چطوری برم قرنطینه ..از طرفی به درسشون رسیدگی کنم

نه عزیزم ندارم
نگران نباش خیلی سریع انشالله میری ید درمانی . خواهر یا مادرتون یا بستگانتون میتونن اون چند وقت کمکتون کنن؟

نه عزیزم ندارم نگران نباش خیلی سریع انشالله میری ید درمانی . خواهر یا مادرتون یا بستگانتون میتونن او ...

ممنون عزیزم یکماه دیگه بیمارستان امام ید دارم ...میتونم اون دو سه روز بچه هامو بزارم خونه خواهرم اما خواهرمم شاغله عملا زیاد نمیتونم زحمتش بدم ...مامانمم که نه نمیشه رو کمکش حساب کرد ...

راستی صداتون بهتر شد ؟؟؟ الان راحت میتونی صحبت کنی ؟؟

ببین صدام گاهی بهتر میشه گاهی میگیره ..من دبیرم روزهایی که سر کار میرم چون مجبورم همش صحبت کنم دیگه از بعد از ظهر به سختی حرف میزنم یعنی انرژی میبره حرف زدن .تن صدام هم کلا پایین اومده ..

نه اونموقع نصیری ایتالیا بود ...خیلی پرس و جو کردم نصیری ام خیلی خوبه ..شیرخدا هم به این معروفه که ک ...

شما هنوز کلسیم مصرف میکنید ؟همه غذایی میخورید ؟تنگی نفس دارید ؟

منم عمل کردم میترسم پاراتیروییدم کار نکنه تا آخر عمر کلسیم بخورم 

شما هنوز کلسیم مصرف میکنید ؟همه غذایی میخورید ؟تنگی نفس دارید ؟ منم عمل کردم میترسم پاراتیروییدم کا ...

کلسیم فقط ده روز خوردم شایدم دو هفته ...نگران نباش عزیزم تنگی نفستون درست میشه ...چند تا کلسیم میخوری روزی؟

کلسیم فقط ده روز خوردم شایدم دو هفته ...نگران نباش عزیزم تنگی نفستون درست میشه ...چند تا کلسیم میخور ...

من الان دو ماهه عمل کردم هنوز کمبود کلسیم دارم و قرص مصرف میکنم .دکتر غدد م گفت شاید توی بافت بوده درآورده و کار نمیکنه چون تا الان باید کار می‌کرد. 

روزی ۴ تا کلسیم و ۴ تا کریستیول میخورم جوشان کلسیمم میخورم