2777
2789
عنوان

یددرمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 6589 بازدید | 58 پست
بعد ید درمانی میام تجربیاتمو میگم عزیزم 

سلام عزیزم میشه بگین شما پیش کدوم دکتر جراحی کردین ؟؟ و اینکه راضی بودین ازش؟؟/
  عمل سختیه و گرفتگی صدا داشتین ؟؟؟ زود سر پا شدیدن
خدا خیرتون بده اگه توضیح بدین

گاهی تمام چیزی که احتیاج داری...کمی ایمان کودکانه است....به وقوع ناممکن ها....😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میشه بگین شما پیش کدوم دکتر جراحی کردین ؟؟ و اینکه راضی بودین ازش؟؟/   عمل سختیه و گ ...

سلام عزیزم تهران پیش دکتر شیرخدا تو بیمارستان اتیه عمل کردم ..بله دکترم که عالی هستن ...دو سه روز اول سخته و گلو درد و ...هست ...من الان تقریبا یکماه از عملم میگذره فقط موقع صحبت کردن زود خسته میشم و حرف زدن انرژی میبره ازم ...یکماه بعدم ید درمانی دارم بیمارستان امام...دکتر شیر خدا یه ویژگی مهم دارن که محل عمل رو با دقت از سلولهای سرطانی پاکسازی میکنند ...اخه خیلی مهمه که الودگی نمونه چون گسترش پیدا میکنه ...برای همین برش عملشون از دکترهای دیگه یخورده بیشتره 

سلام عزیزم میشه بگین شما پیش کدوم دکتر جراحی کردین ؟؟ و اینکه راضی بودین ازش؟؟/   عمل سختیه و گ ...

من سه تا بچه دارم عزیزم و عملا هیچکس که کمکم بکنه ندارم ...دو روز بعد ترخیص از بیمارستان ،خودم دخترمو بردم دندونپزشکی ...فقط الان ضعیف بودن صدام آزارم میده که دکترم گفت به مرور خوب میشه

من سه تا بچه دارم عزیزم و عملا هیچکس که کمکم بکنه ندارم ...دو روز بعد ترخیص از بیمارستان ،خودم دخترم ...

ممنون . اشاالله همیشه سلامت باشین

گاهی تمام چیزی که احتیاج داری...کمی ایمان کودکانه است....به وقوع ناممکن ها....😔💔
سلام عزیزم تهران پیش دکتر شیرخدا تو بیمارستان اتیه عمل کردم ..بله دکترم که عالی هستن ...دو سه روز او ...

من خودم گیج شدم پیش کی عمل کنم . دکتر بخشی و دکتر شیرزاد نصیری هم میگن خوبه ولی از عوارض بعدش میترسم

من خودم گیج شدم پیش کی عمل کنم . دکتر بخشی و دکتر شیرزاد نصیری هم میگن خوبه ولی از عوارض بعدش ...

بله جفتشون خوبن اما من مطب علی بخشی رفتم حس خوبی نگرفتم انگار تجارت میکنه از ۵۰ تا ۸۰ هم زیر میزی میگیره اما نصیری و شیر خدا از ۲۰ تا ۴۰ زیرمیزی میگیرن بسته با اینکه غدد لنفاوی هم درگیر باشه یا نه 

بله جفتشون خوبن اما من مطب علی بخشی رفتم حس خوبی نگرفتم انگار تجارت میکنه از ۵۰ تا ۸۰ هم زیر میزی می ...

عزیزم میتونید شماره مطب دکتر شیرخدا رو بهم بدین؟؟؟تو نت زده درمانگاه کانسر؟؟؟ مطب دیگه ای ندارن؟؟؟

عزیزم میتونید شماره مطب دکتر شیرخدا رو بهم بدین؟؟؟تو نت زده درمانگاه کانسر؟؟؟ مطب دیگه ای ندارن؟؟؟

بله عزیزم مطبشون سعادت اباده   فقط یکشنبه و سه شنبه از ساعت ۴ تو مطب هستن ...شماره منشیشون رو میدم بهتون این روزها تماس بگیرین ...روزهای دیگه تماس جواب نمیدن اما اس ام اس بدین و خواهش کنید بهتون وقت میدن فقط اگه گفتن باید ۶ ساعت تو مطب بشینی تا نوبتت بشه قبول کنید معمولا  زودتر نوبتتون میشه...اسم منشیشون آقای جمال هستن 

خواهش میکنم ..شما الان در چه مرحله از درمان هستید؟تشخیص چیبوده؟ابعاد توده تون چقدره

پاپیلاری تیروئید .طبق نظر دکتر غدد حتمن باید تا دوماه آینده عمل کنم و دنبال جراحم. خیلی خیلی میترسم از جراح که چجوری جراحی میکنه و پاکسازی میکنه . چون تو همین نی نی سایت خوندم که خیلی ها بعد از عمل دوباره عود کرده
اینقدر گیج شدم و میترسم که نمیدونم پیش کی جراحی کنم

منه بدبخت پارسال همین موقع هم جراحی کردم بابت فیبروم. نمیدونم چرا اینقدر بلا سرم میاد و الانم که سرطان تیروئید   
ایشالله همه سلامت باشن

شما پیش شیرزاد نصیری هم رفتید . چرا پیش اون جراحی نکردید ؟؟
هزینه جراحی پیش دکتر شیر خدا چقدر شد؟؟