2777
2789
اا چرا .خواستی بگوها . زنش اذیتش میکرد؟

همسرش بهش خیانت کرد حالا نمیدونم تا چه حد بوده چون برادرم اصلاً به ما چیزی نگفت همینم به زور از زیر زبونش کشیدیم بیرون

درحالی که داداشم هیچی براش کم نمیذاشت تو ۴ سال زندگی با داداشم درسشو ادامه داد تو رشته حقوق انسانی قبول شد داداشم براش ماشین خرید 

ولی خب گاهی وقتا انگار خوشی میزنه زیر دل بعضیا حالا مرد و زنش فرق نمیکنه

مامان آراز و دنیز😍❤
وااای چرا اخه اینجوری میکنن با زندگیاشون. ی اشناهم داریم دختره خودش فردای عقدش مهریه شو بخشید. ی دوس ...

واسه ما هم عجیب بود ازدواجشونم اصلا سنتی نبود چندسال باهم دوست بودن تیپشونم اینطوری بود که باهم مسافرت برن دبی،ترکیه و.... واقعا نمیدونم چی شده بود اینطوری میگفتن دختره شکاک بوده و چیزای دیگه ولی دقیق نمیدونم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرش بهش خیانت کرد حالا نمیدونم تا چه حد بوده چون برادرم اصلاً به ما چیزی نگفت همینم به زور از زیر ...

افرین جمله اخرت واقعا درسته. 

اینم ک من دیدم اشنای نزدیکه نمیشه بگم چون میریزن میخورن .البته قبلا تو حرفام گفتم. 

دقیقا خوته پدرش ازین خبرا نبودبعد اومد خونه ی بزززرگ وشیک ماشینای خارجی شوهره راحت و بدون گیر. بعد خانوم توخونه هیچ کار نمیکرد میگف بمن ربطی نداره انگار ک قبلا خونه‌ باباش کارگر داشته😐😐قشنگ خوش زده بود زیر دلش 

parasoo1989@
همش در حد حرفه پای عمل باشه کاری میکنه زن بی خیال مهر بشه

نه من برادرشوهرم داشت اینکارو میکرد .مادرشوهرم اینا نذاشتن. رفته بود دنبال کاراش وکیلو....گف مهریه رو میدم هرچی دادگاه بگه هرجوربگه فقط بره

parasoo1989@
افرین جمله اخرت واقعا درسته.  اینم ک من دیدم اشنای نزدیکه نمیشه بگم چون میریزن میخورن .البته ق ...

حالا من نمیگم لطف کرده وظیفه اش بوده به همسرش کمک کنه پشتش وایسه 

ولی خب حقش نبود واقعاً داداشم به خاطرش تو روی مامان و بابام وایساد و گفت الا و بلا میخوامش که میخوامش

مامان آراز و دنیز😍❤
همین مادرشوهرا نمیزارن زنی که مهر حقشه نفقه بهش برسه

بابا اشتباه متوحه شدی. نگفتن مهر نده که . نذاشتن طلاقش بده. جاریم باید دستو پای اینارو بوس کنه ک نذاشتن تو این چندسال پسرشون طلاقش بده. پسره میخواست مهریه و بده و تمومش کنه. نفقه ام ک از شیر مرغ تا جون ادمیزاد تو خونه تهیه میکرد بدبخت برادرشوهرم. اما مثلا خانوم دست ب گوشتا نمیزد بعد کیلو کیلو گوشت میریختن دور🙃🙃

parasoo1989@
حالا من نمیگم لطف کرده وظیفه اش بوده به همسرش کمک کنه پشتش وایسه  ولی خب حقش نبود واقعاً داداش ...

میدونم منظورته. ادم باید قدرشناس باشه این خیلی مهمه. قدر رفیق خوب شدهر خوب خانواده خوب . معلم خوب . 

parasoo1989@
والا مال ما که میگفت حق نداری باید همین جوری طلاقت بدم...

نه اینا خدایی واسه این جاریم کم نذاشتن .ناسازگار بود دیگه. ذهنش خراب بود نسبت ب همه چی. جوگیرم شده بود. یبار مادرشوهرم گف تقصیر ماام هست خودمون اینجوریش کردیم .

parasoo1989@