2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه. چرا میددنی دلیلشو. زنه ام میخواست بره خودش؟

زنه حق طلاق داشت ،دقیقا نگفتن چرا میخوان جدا بشن فقط ۴ ماه زندگی کردن،زنه اولش به سختی راضیش کردن بعدش که جدا شدن زنه فهمید چی شده و پشیمون شد میرفت در شرکت پسرخالم درخونه خالم جیغ و داد

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
مهرو داده و تمون کرده؟دلیلش چیبوده

بله.خود خانوم درخواست داده بود و اینقدر بی آبرو بازی دراورد مهرشو داد که بره.چون اخر خانوم پشیمون شده بود

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نه بابا من که ندیدم.اونایی هم که نمیخوان انقد طرفو جون به لب میکنن که خودش بزاره بره

منم ندیده بودم. تا تو ی آشنای نزدیک دیدم .گفت مهرو میدم رفت دنبال کاراش. اینجا خانومه یکاری کرده بود مرده جون ب لب شده بود.‌ انقدم راحت دادگاه طلاق میداد باتوجه ب شرایطش. 

ی اشنای دورم داریم ک شب عروسی عروس رفت خونه باباش گف مهریه مو بده بیام خونه. پسره ام دادو بعدم گف بسلامت اینم ی خاطره بود تعریف کردم😄

parasoo1989@
زنه حق طلاق داشت ،دقیقا نگفتن چرا میخوان جدا بشن فقط ۴ ماه زندگی کردن،زنه اولش به سختی راضیش کردن بع ...

وااای چرا اخه اینجوری میکنن با زندگیاشون. ی اشناهم داریم دختره خودش فردای عقدش مهریه شو بخشید. ی دوسالی زندگی کرد بعد مرده رو اذیت میکرد جداشدن رفت. حالا بعد چندسال پیام ک بیام .مرده ام گفته اسگلم مگه 

parasoo1989@