2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین بودم نمیدونم یهو چی شد ولی همش میگم کاش یه کم فروتنی هم داشتم دیگه بیش از حد اعتماد به نفسم رفته بالا انگار 😐😂

قطعا هرکسی یه دلیلی برای پایین بودن اعتماد به نفسش داره یکی مثلا بینیش بده فکر میکنه دیگه دنیا به آخر رسیده یکی خانوادش مشکل داره یکی‌...

اون دلیل رو پیدا کن و سعی کن باهاش کنار بیای اگه نشد تغییرش بده

اخه فک میکنم از بس از بچگی مسخرم کردن اینطوری شدم

چرا پاک کردی پیامتو همه تاپیکاتم قفله باز خوبه اینارو پیدا کردم بهت بگم 

حس میکنی از زندگی ضربه خوردی یا چه میدونم اعتماد به نفس نداری یا منزوی 

ولی خیلی آدم موفقی میشی یا شدی نمیدونم دقیق

با پشتکاری پر تلاشی خیلی آدم مهربونیم هستی و چشم و دل سیری 

برای آدم مناسب باید صبر کنی شاید یخورده اذیت شی 

ولی همسرت دقیقااا مثل خودته ولی در قالب یه جنس دیگه خیلی عجیبه ولی ویژگی هاتون خیلی بهم شبیه!!

چرا پاک کردی پیامتو همه تاپیکاتم قفله باز خوبه اینارو پیدا کردم بهت بگم حس میکنی از زندگی ضربه خوردی ...

ببخشید میترسم شناسایی بشم اخه نی نی یار هم پاک نمیکنه 

دستتون درد نکنه عزیزم خیلی زحمت کشیدین🌹♥️🙏

چرا پاک کردی پیامتو همه تاپیکاتم قفله باز خوبه اینارو پیدا کردم بهت بگم حس میکنی از زندگی ضربه خوردی ...

واقعا مثل خودمه؟ اگه اینطوری باشه خیلی خوب میشه چیزی بیشتری هم میتونین بگید؟