2777
2789

دیشب خیلی خسته بود و خوابش میومد گفتم بیا یه روز بریم بیرون،  گفت باشه ولی فعلاخستم بخوابم،  منم یهکم غر زدم و گفتم تو همیشه خسته ای ، عصبانی شد گفت برو با یکی که خسته نیست،  منم گفتم اوکی بای و از دیشب دیگه حرفی نزدیم، به نظرتون چطور باهاش برخورد کنم

تاپیکت ممنوعه میترکی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غر زدن وقتی که خستس جایز نیست 

درخواست بیرون رفتن هم بزار از طرف اون باشه 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

کاش اون لحظه که خسته بود راجبش حرف نمیزدی میذاشتی سر یه فرصت مناسب با لحن بهتری بهش میگفتی نیخوای واست وقت بذاره

به نظرم باید یه درک متقابل باشه شما خسته بودنشو درک کتی اونم اینو درک کنه که باید واست وقت بذاره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

صبکن صبح بشه

توقعت ناموقع بود

پیام خسته نباشی یاخستگیت رفت بده

بگوحق باتوبود هروقت خاستی بریم تفریح

اگرآدم نرمالیه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،