2777
2789

بچه ها شنبه بی بی چکم مثبت شد، آزمایش بتا دادم، مثبت بود، عددش دو روز بعد از تاخیر بالای دویست بود

امروز صبح بی بی چک زدم ببینم پر رنگ تر میشه یا نه ، که نسبت به بی بی چک شنبه کمرنگ تره

دلیلش چیه؟

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید ادرارت رقیق تر بوده

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
دیگه ازمایش دادی براچی باز بی بی زدی 

توهم زدم ممکنه دفع شده باشه، گفتم بی بی بزنم ببینم کمرنگ میشه یا پر رنگ

شاید ادرارت رقیق تر بوده

نه روز اول هم رقیق تر بود هم کل شب نمونده بود,ساعت چهار صبح بود، امروز هفت صبح بود

نه روز اول هم رقیق تر بود هم کل شب نمونده بود,ساعت چهار صبح بود، امروز هفت صبح بود

الکی به خودت نگرانی نده بیبی چکایی که زدی از یه مارک بودن؟

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
آره😭😭😭

میشه عکس بیبی چک الانتو بزاری؟

اولی و دومی از راست رو شنبه زدم، سومی و آخری رو امروز

اصلا کمرنگ تر نشده یه جوری گفتی کمرنگ گفتم حتما خطش محو شده منکه تغییری نمیبینم