2777
2789
عنوان

کمرنگ شدن بی بی چک نسبت به دو روز پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 25 پست
اصلا کمرنگ تر نشده یه جوری گفتی کمرنگ گفتم حتما خطش محو شده منکه تغییری نمیبینم 

خب الان بتا باید دو برابر شده باشه دیگه

کی پر رنگ تر میشه ؟

به نظرت برم آزمایش دوباره ؟

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
اصلا کمرنگ تر نشده یه جوری گفتی کمرنگ گفتم حتما خطش محو شده منکه تغییری نمیبینم 

اینم بگم دل‌درد داشتم تلفن زدم دکترم گفت شیاف پروژسترون بزن، دوتا شیاف زدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان بتا باید دو برابر شده باشه دیگه کی پر رنگ تر میشه ؟ به نظرت برم آزمایش دوباره ؟

به نظر منکه اشتباه بیبی چک زدی   به خودت استرس میدی چون تغییر بتا اول تو خون بعد میاد توادرار وولی خوب اگ خیالت راحت تر میشه برو آزمایش

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
به نظر منکه اشتباه بیبی چک زدی   به خودت استرس میدی چون تغییر بتا اول تو خون بعد میاد توادرار و ...

باشه، مرسی عزیزم ❤️

باشه، مرسی عزیزم ❤️

🥰❤

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
عزیزم بتا دادم عصر عددش نهصد شده بود 😍

خداروشکرر دیدی گفتم الکی نگرانی  انشالله سالم بغل بگیریش جوجتو منم بیبی چکم تازه مثبت شد😍

خداروشکرر دیدی گفتم الکی نگرانی  انشالله سالم بغل بگیریش جوجتو منم بیبی چکم تازه مثبت شد😍

وای مبارکه عزیزم

بچه هامون اردیبهشتی شدند😍😍😍😍❤️

وای مبارکه عزیزم بچه هامون اردیبهشتی شدند😍😍😍😍❤️

مرسیی آره بهار میان خیلی حس خوبیه واقعا😍🥲

😍😍😍خدا رو شکر

💃💃💃😍😂