2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بهت شیر میدادن تا بیاری بالا و

چرا؟ 

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

خودتو اذیت نکن.بخدا هر رنگی زیبای.نگاهتو عوض کن.دنبال چی هستی

ببین این حرفا رو قبول دارم ولی وقتی حس زیبایی میکنی خود ب خود اعتماد ب نفس برات میاد بعدم همه ی خانوما و کلا انسان ها دوس دارن زیبا بشن

وایتکس بخور😞😂

اینجا هر سنی تاپیک میزنن نمیدونم شما خودت چندسالته اما بهتره کامنتت رو دیلیت بزنی چون ممکنه یه بچه سال فکر کنه شما داری درست میگی و انجام بده

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

ببین این حرفا رو قبول دارم ولی وقتی حس زیبایی میکنی خود ب خود اعتماد ب نفس برات میاد بعدم همه ی خانو ...

هر طوری هستی خودت رو قبول داشته باش.اصلا کلا خانمها دنبال زیبایی هستن.حتی اگه به خودشون اسیب بزنن.ولی اقایون چی.هیچی

اینجا هر سنی تاپیک میزنن نمیدونم شما خودت چندسالته اما بهتره کامنتت رو دیلیت بزنی چون ممکنه یه بچه س ...

😐😐قطعا دیگه حتی بچه ۱۰ ساله هم میفهمه این شوخیه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

نه زیاد هم نیس ولی خب دوس دارم یکی دو درجه روشن تر بشه

ی تیکه از پوستتو بذار ببینیم چقد تیرس

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

ن کاریش نمیشه کرد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

باعث می‌شد زودتر بیاری بالا و اسید دیواره ی مری و معده ات رو تخریب نکنه

اها 

اگه ناراحت شدین از حرفم ببخشید شوخی کردم❤️

برا سفیدی قرص و امپول گلوتاتیون خوبه 

خودم قرص خوردم 

اها اگه ناراحت شدین از حرفم ببخشید شوخی کردم❤️برا سفیدی قرص و امپول گلوتاتیون خوبه خودم قرص خوردم

خواخش میکنم منم تند جوابتون رو دادم نمیدونم چرا چن روزه انقد حساس شدم 

واقعا براتون تاثیر داشت شفاف هم شد