2777
2789
عنوان

شما دوست دارین اختلاف سنی شوهرتون چند بود وچند باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 53 پست

من خودم ملاکم تفاوت سنی بود از مردایی که بچه بازی دارن و خودت باید بزرگشون کنی خوشم نمیاد دوس داشتم کسی باشه که بتونه نقش تکیه گاه رو داشته باشه 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اختلاف سنی کم دوس داشتم اما با همسرم۸ سال اختلاف دارم 

خداروشکر اونی ک میخاسم نشد😂 

شوهرم خیلی خوبه درسته تو بعضی موارد اختلاف نظر داریم اما کلا با هم خیلی جوریم 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
ن کنسل شد من پسر چشم رنگی و سفید پوست دوس ندارم با اینکه خودمم چشم رنگی ام ولی اگه خوشتیپه اوکیه ب ...

هر کسی که چشم مشکیه چشم رنگی دوس داره کسایی که چشم‌رنگین هم چشم مشکی دوس دارن🤣🌝

ما ۳ سال ولی هیچوقت احساس نکردم بچه ست یا....

اتفاقا تو سن کم ازدواج کردیم ولی همه همیشه از آقاییش میگن حتی تو مراسمای خانوادگی و... رفتارش از داماد های دبگه که دهه شصتی هستن هم پخته تر و عاقلانه تره

من اختلاف سنی زیاد نمیپسندم ما دقیقا با هم جوریم و تفاهم داریم تو همه چیز مثلا الان یه پسر سه ساله داریم من میگم دیگه بچه نمیتونم بیارم تا هفت سال دیگه اون میگه اوکی

هی نگران سنش نیست یا مثلا با هم یهو سفر میریم یا تو جمع مافیا و پانتومیم بازی میکنیم و...

ما ۳ سال ولی هیچوقت احساس نکردم بچه ست یا.... اتفاقا تو سن کم ازدواج کردیم ولی همه همیشه از آقاییش ...

مرد پخته خیلی خوبه

ربطی هم نداره ۱۲ سال بزرگتر باشه یا چی

من خوشم میاد

خاکستری نباش رفیق.
هفده سال ازم بزرگتر بود نامزد سابقم و جدا شدم  😔 دردمو ب کی بگم  چقد احمق بودم

عزیزم اجبار بود ازدواجت ؟

منم کاملا سنتی بودم

هیچ اجازه لی نداشتم

شوهرم مرد خوبیه ها

ولی بعضی جاها ننیفهمیم خیلی اذیتم