2777
2789
عنوان

شما دوست دارین اختلاف سنی شوهرتون چند بود وچند باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 53 پست

اخلاقش قیافش چطوره

اگه خوبه ردش کن منو معرفی کن بهش🤣🤣🤣

*شوخی

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊

به روحیه خودت ،، خانواده ات و تفاهم فکری و اخلاقی تون توجه کن

یکی از شوهرش بزرگتره ولی خیلی خوشبخته یکی با اختلاف سنی نرمال خودشو بدبخت میدونه، ، یا برعکس 

به نظرم تحقیق کن ، آشنایی و طولانی تر کن ب

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 32 هست متولد 70 

سنش بالا نیست.بقیه شرایط و خصوصیات رو بسنج.روحیاتش ببین به تو نزدیکه.تا باهاش آشتا نشی به صرف سن نمیشه نطر داد

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

دوست داشتم کمتر از ۵سال باشه که ۴ سال هست

ولی ۱۲ یال خیلی زیاده

البته که تو اطرافیان دیدم با اختلاف سن بالا خوسبخت هستن و همچنین دیدم که زندگی خوبیم ندارن

سن یکی از فاکتورهاست برای ازدواج باید سبک سنگین کنی رفت و آمد کنی ببینی بقیه لحاظ چطورید باهم

اخلاقش قیافش چطوره اگه خوبه ردش کن منو معرفی کن بهش🤣🤣🤣 *شوخی

قیافه عالی چشم رنگی، مو رنگی خوشتیپ زیبا سفید پوست. 

دارمدم بالا 150 ملیون. 

. در خواست دوستی رررررررد 🗿😊

اسی خواهرشوهر دخترشو شوهر داد ۱۹ ساله بود پسره ۳۰ ساله ،،، وضع مالی‌شان خیلی خوبه ،،، اینقدر راضی ان ، میگه میدادم به ۲۴ ساله ولی دخترم میخواست سختی بکشه ،،، الان قدر زنشم میدونه بچگی ام نمیکنه ،، خدایی راستم میگه خیلی آقاست

خدایا شکرت
قیافه عالی چشم رنگی، مو رنگی خوشتیپ زیبا سفید پوست.  دارمدم بالا 150 ملیون.

ن کنسل شد من پسر چشم رنگی و سفید پوست دوس ندارم

با اینکه خودمم چشم رنگی ام

ولی اگه خوشتیپه اوکیه بله بده بنظرم

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊