2777
2789
عنوان

شما دوست دارین اختلاف سنی شوهرتون چند بود وچند باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پختگی خودتون رو بسنجین و ببینین آمادکی ازدواج رو دارین.شاید خیلی از هیجاناتی شما دوست دارین تجربه کنین دیگه برای اون آقا جداب نباشه.ببینین باهم مچ هستین.۴ سال اختلاف سن داریم ولی بیشتر هم بود اگه مطابق معیارم بود قبول میکردم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اگه وعضش خوبه بنظرم جواب بله بده اگه دوسش نداری ن من ۷ ۸ سال تقریبا فاصله سنی رو میدوست  منم ...

اره خیلی وضعیت مالش 20 خوبه 

. در خواست دوستی رررررررد 🗿😊
من دوست داشتم ۱۵ سال اختلاف سنی داشتم🤣

شما روانپزشک برید 😂 ددی ایشوز دوست داری

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊
۱۲ سال خیلی زیاده تو شاید بخای چند سال دیگه مادر بشی اما اون سال بعد بچه بخاد بخاطر اینکه اختلاف سن ...

۳۲ سال میشه دیگه سنش بالا نیست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
۱۲ سال خیلی زیاده تو شاید بخای چند سال دیگه مادر بشی اما اون سال بعد بچه بخاد بخاطر اینکه اختلاف سن ...

حالا جای پدر که نیست با این اختلاف سنی ولی قطعا اون یه مراحلی رو رد کرده و شما تازه داری واردش میشی

باید سیر شیم از گشنگی...❤️‍🩹