2777
2789
عنوان

من به دعا نی نی سایتی ها اعتقاد دارم میشه دعا کنید مامان بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا از وقتی که خاموش عضو بودم تا الان خیلی ها رو دیدم در انتظار بچه بودن ولی اسم دوتاشون رو همیشه یادم مونده یکی نازنین جون که هنوزم اینجا فعاله یکی هم یه نفر بود به اسم مینا یادمه یه مدت پیداش نبود یبار اتفاقی تو یه تاپیک دیدم در مورد شیرخشک سوال پرسیده 

خدا میدونه چقدر خوشحال شدم براش 

از مادر شدن این دو عزیز خیلی خوشحال شدم 

یکی هم هست فاطمه خانم گل ایشون هم همیشه امضاش این بود مادر بشه و هنوزم نشده امیدوارم خدا زود دامنش رو سبز کنه 

استارتر برای شما هم از ته دل ارزو میکنم دعا میکنم خدا هر چه زودتر یه بچه سالم و صالح بهت بده خونه دلت رو روشن کنه

من زن داداش خودم هم یازده سال باردار نمیشد نه خودش نه داداشم هم ایرادی نداشتن خیلی هم هزینه کردن نشد که نشد دیگه بیخیال شدن

همین که بیخیال شدن باردار شد بدون هیچ عمل و قرصی 

الان هم گل دخترش برام خیلی عزیزه 

شما هم بنظرم بسپار به خدا و نگرانی رو از خودت دور کن انشالا خدا هر وقت صلاح بدونه یه فرشته کوچولو بهت میبخشه 

برای مادر شدن شما و همه چشم انتظارها به نیت پنج تن پنج صلوات میفرستم   

ببخشید خیلی پرحرفی کردم 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
داشتن هفت تا بچه تو این زمان منطقی نیست که همه هم پسر باشن بدون استفاده از لفظ سلامتی یا عاقبت بخ ...

شما بفرما برو با منطق خودت زندگی کن ، دیگه به دعا هم گیر میدن ملت

خراب نکن تاپیک بنده خدا رو

انشااالله ب حق امام زمانم ب زودی زود خبر مادر شدنتو بهمون بدی ..

دلم روشنه برات مطمعنم این اتفاق خیلی زود و کاملا غیر منتظره میوفته ..یجوری ک اصلا فکرشو نمیکنی 💚🌱

الهی خدا فرزند صالح و سالمی بهت بده ک با هر بار دیدنش هزاران بار خدارو شکر کنی .

از ته دل ارزو میکنم ب حق این شبای عزیز تا سال بعد این موقع زایمان کرده باشیزو کوچولو بغلت باشه💚🌱این ساعت هم محو شیر خوردنش باشییی😊😊😊

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

اینجا از وقتی که خاموش عضو بودم تا الان خیلی ها رو دیدم در انتظار بچه بودن ولی اسم دوتاشون رو همیشه ...

قربونت عزیزم برام دعا کن خیلی محتاجم به دعا

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
انشااالله ب حق امام زمانم ب زودی زود خبر مادر شدنتو بهمون بدی .. دلم روشنه برات مطمعنم این اتفاق خی ...

مرسی قشنگم چه قدر حس مثبت بهم دادی خدا خیرت بده

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
مرسی قشنگم چه قدر حس مثبت بهم دادی خدا خیرت بده

فقط امیدت به بالا سری باشه .🌱💚ادمی به امید زنده است .

کافیه باور کنی ک به موقش این اتفاق میوفته برات ...🌱

حتما حتما برات ایت کرسی میخونم ...بخدا بی تارف میکنم دلم روشنه حس میکنم تو همین یکی دوماه یجور غیر منتظره متوجه میشی که بارداری ...کلی ام خوشحال میشی 💚💚💚

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

فقط امیدت به بالا سری باشه .🌱💚ادمی به امید زنده است . کافیه باور کنی ک به موقش این اتفاق میوفته ب ...

خدا از زبونت بشنوه قشنگم  الهی امین 

فقط امیدت به بالا سری باشه .🌱💚ادمی به امید زنده است . کافیه باور کنی ک به موقش این اتفاق میوفته ب ...

مرسی بابت انرژی که بهم دادی

اینجا از وقتی که خاموش عضو بودم تا الان خیلی ها رو دیدم در انتظار بچه بودن ولی اسم دوتاشون رو همیشه ...

وای چه مهربونی لطفا دعا کن زن داداش منم بچه دار بشه گلی مرسی

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
ت ام برا دعا کن سلامتیمو ب دست بیارم

چشم گلم  الهی همیشه سلامت باشی