2777
2789
عنوان

من به دعا نی نی سایتی ها اعتقاد دارم میشه دعا کنید مامان بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 44 پست
من بنده ی روسیاهشم😔😔😔😔 ولی چون باردارم. دعا میکنم به حق همین ساعت همین روزها خبر بارداری بدی

مرسی مهربون

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا

هر کی اینجا هست میشه برای منم  دعا کنین . 

ای وی اف کردم دو هفته پیش امروز جوابم منفی شد . 

خودم هم چهار بار حامله شدم طبیعی توی ماه پنج و شش سقط شدن . خیلی خسته ام خیلی . دیگه توان ادامه راه ندارم همیشه حس  بچه ای رو داشتم که بهش یک عروسک بدن بازی کنه بچه خوشحال بشه بعد با بی رحمی اون عروسک رو از دستش چنگ بزنن نذارن بازی کنه . سیزده ساله منتظرم .  سقطهام خیلی  اذیتم کرد خیلی عذاب کشیدم . الان هم که دیگه طبیعی باردار نمیشم  چون سنم بالا رفته . 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی اینجا هست میشه برای منم  دعا کنین .  ای وی اف کردم دو هفته پیش امروز جوابم منفی شد ...

اانشالله که به زودی زود خدا دلتو شاد کنه دو قلو باردار شی

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
هر کی اینجا هست میشه برای منم  دعا کنین .  ای وی اف کردم دو هفته پیش امروز جوابم منفی شد ...

الهی برای شما و اسی  معجزه بشه و به زودی زود خبرخوش بشنوین😍

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

الهی آگین عزیزم بحق این ماه عزیز شمام دامنتون سبز بشه🌻

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  
استارتر جون انشالله بادار بشی ۹ ماه دیگه نی نی ات بغلت بیاد  . همین طور بقیه منتظرا

مرسی قشنگم الهی قسمت خودت

دیدی استارتر از تو بدتر هم هست خدات رو شکر کن 

من رحمم مشکل داره باید زودتر باردار شم

سنم کمه سختی زیاد داشتم بازم الهی شکر هر  چی دارم از خدا دارم 

از شدت بغض دارم خفه میشم . دلم میخواد فقط بمیرم تا این غصه هام تموم بشه 

الهی که ۱۲۰ ساله شی

و همیشه شاد با ۲ تا بچه  سالم و صالح

الهی برای شما و اسی  معجزه بشه و به زودی زود خبرخوش بشنوین😍

مرسی مهربونم الهی امین

وای چه مهربونی لطفا دعا کن زن داداش منم بچه دار بشه گلی مرسی

عزیزی خودت مهربونی که منم مهربون دیدی 

دعا رو من و امثال من میکنیم صلاحش رو خدا میدونه توکل به خودش 

انشالا خدا یه بچه صالح و سالم بهشون بده دلشون رو شاد کنه 

به حق اربعین امام حسین 

به حق پنج تن

انشالا خدا همه چشم انتظارها رو بچه بده

من داداشم تا قبل پدر بشه، همیشه هر بچه ای میدید انقد بغلشون میکرد باهاشون بازی میکرد باور کن دلم کباب میشد وقتی دخترش به دنیا اومد و تو بیمارستان بهم زنگ زد از خوشحالی اشکم بند نمیومد الان هم جوری دخترش رو دوست دارم که ناگفتنی وقتی صدام میکنه عمه دیگه رو ابرها هستم 

انشالا برادر شما هم به زودی پدر بشه  

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
عزیزی خودت مهربونی که منم مهربون دیدی  دعا رو من و امثال من میکنیم صلاحش رو خدا میدونه توکل به ...

مرسی گلی حست چقدر مثل منه ، همین دیشب به شوهرم گفتم وقتی داداشم با بچه ها بازی میکنه خیلی ناراحت میشم آخه میدونم چقدر خودش و زنش بچه دوس دارن

امیدوارم منم حس زیبای شما رو تجربه کنم و خبرخوب بشنوم ممنونم ازدعات

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع