2777
2789
عنوان

جن.مجنون.جنیان‌.جنون.بیاین ببینم تاپیک ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 9366 بازدید | 439 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیشب اتفاقا با ویدئو های چستر و پارکر اشنا  شدم یه جورایی فعالیتاشون تومایه های paranormal acti ...

فیلم ترسناک که قشنگ دلهره داشته باشه سجین و دابه

فقطم بخاطر صداهاش وگرنه همچین مالی نیس🥲😂

خب؟

یه داستان بود من شنیدم که یه پسره با خانوادش(خودشو. خواهرش و مامانش) میرن به یه خونه که صاحبش خونه نبوده اینام رفته بودن اونجا یکی دو شب بمونن مراقب خونه باشن شب پسره میخواد بره حموم تو حموم یهو یکی که نمیبینتش بهش حمله میکنه و میزنه پسررو صدا خنده هم میشنیده میره پیش خانوادش دوباره یسری صدا ها از حیاط میشنون یهو میبینن یه عالمه اسب و حیوون تو حیاط خونس از اون خونه میزنن برین حال پسره ام چند وقت بد بوده میرن پیش دعا نویس اون بهشون میگه که اون خونه قدیمی بوده و اونا جن بودن که اونجا زندگی میکردن اما کاری به صاحب خونه ندارن زیاد فقط در حد یه وسیله گم بشه اذیت میکنن ولی بقیه که بیان تو این خونه و غریبه ان رو خیلی اذیت میکنن...

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟باید به چپت باشد و کاریت نباشد ...!
چند روزه ۲ تا از مانتوهام غیب شدن.هرجایی رو گشتم اثری ازشون نبود هفته پیش هم ۲ تا ته سیگار کثیف رو ...

پشمامم این واقعا یجوریه😐😂

من که هزار تا چیز گم کردم دیگه عادت کردم😩😂

خب؟
❤️😂مرسیییی  به جان خودم ، تو خونمون جن دیدم 😑  چند بار مامانمو علی هم دیدن دیگه عادی ش ...

وایییی تروخدا علی هم دید     

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

من دانشجو بودم..یکی از دوستام شبا خل میشد..انقدر جیغ داد میکرد چاقو برمیداشت میومد سمت ما.. بعد ما ق ...

جدی دعا های اینجوری هست منم دیدم این موردارو

و بشدتم خطرناکه🥲😐

خب؟
موضوع آزاد فقط ترسناک باشهه بریز وسططط

دیشب رفتم فیلم تماشا کنم که دوستم لارا گفت

برم براش اب بیارم...

ولی من دوستمو اون روز کشته بودم...

حالت قتل داشت بیشتر😐

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

فیلم ترسناک که قشنگ دلهره داشته باشه سجین و دابه فقطم بخاطر صداهاش وگرنه همچین مالی نیس🥲😂

جدیدا هیچ فیلم ترسناکی جدبم نمیکنه  اصلا برام خنده  اور شدن نمیدونم چراااا انقدر آبکی شدن انگار دیگه همشون تکرارین 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت