2777
2789

میخوایم ماشین بخریم 

همسرم روی ساینا اصرار داره ولی من به دلم نیست چند نفر گفتن ماشین خوبی نیست 

حالا میخوام بدونم چه ایراداتی داره یا در کل چجور ماشینیه 

هزینه هاش چطوریه و قطعاتش راحت توی بازار پیدا میشه ؟ 

ممنونم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ساینا داشتیم خیلی راضی بودیم البته ما صفرش رو گرفته بودیم اون موقع، بعد سه سال ک فروختیم ی ی نفر دیگه الان اونم نزدیک سه ساله دارتش خیلیم راضیه. هزینه هاشم خوبه گرون نیست و پیدا میشه ولی ایرادش اینه ک بدنه ضعیفی داره ب نسبت پراید و تیبا

ما صفر خریدم انقدر ایراد داره دوساله داریم ایرادات اوتو مبگیریم  کنترل کیفی سایپا صفر در صفره

چه ایراداتی داره 

چون من خیلی دو دل بودم و از طرفی اولین باره میخوایم ماشین عوض کنیم 

ماشین الانمون پرایده

ماشین خوبیه 

ما از سال ۹۷داریم 

تازه افتاده تو خرج اونم ب دلیل ایکنه زیاد مسافرت میریم حتی جاده کوهستانی میبریمش 

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران