2777
2789
عنوان

بیاین کمکککک

48 بازدید | 7 پست

دیروز مبلغ چهارصد و بیست تومن میخواستم یه چیزی به صورت آنلاین بخرم تولد یکی از دوستام بود کارت خودم هر کاری کردم نشد از کارت مامانم برداشت کردم بعد سریع مسیج رو پاک کردم چون نمیخواستم بفهمه بعد یه عان حس کردم ۴ میلیون کم شده ولی فیش واریزی همون ۴۲۰ است الان دوباره یه ۱۰ هزار تومن اومدم شارژ بریزم رو گوشیم دیدم تراکنش انجام نمیده نمیدونم چرا کسی میدونه؟

دارم دیونه میشم خیلی اعصابم خورد شده

تعداد رای : 0
نظرسنجی
یعنی چی شدهه،؟
0
0%
کسی میدونهه؟؟
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام مامانم بفهمه

متاسفانه میفهمه، چون با صاحب خود حساب حرف میزنن،توکه کار اشتباهی نکردی عزیزم اشکال نداره راستشو بگو‌و خودتو خلاص  کن قبل از اینکه خودش بفهمه و اوضاع بدتر شه 

متاسفانه میفهمه، چون با صاحب خود حساب حرف میزنن،توکه کار اشتباهی نکردی عزیزم اشکال نداره راستشو ...

اره((:الان فقط دارم دعا میکنم ۴ میلیون کم نشده باشه خدایا((: