2777
2789

دوستان لطفا اگه تجربه ای این مدلی دارید بهم بگید یا نظرتون و لطفا

من دیشب بعد نماز صبح خیلی با ارامش خوابیدم بعد اینکه خوابم عمیق شد یهو بیدار شدم خواستم تکون بخورم ولی نتونستم انگار فقط ذهن و چشام کار میکرد و صدای سوت زدن بسیار بلند و کر کننده ای تو گوشم پیچید که فقط با خوندن سوره فلق و ناس و نفس عمیق از اون حالت در امدم 

لطفا اگه چیزی میدونید بگید

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

فلج خواب بوده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید روحت جدا شده جون تجربه گرای مرگ میگفتم این سوت رو شنیدن

اخه من از چشم جسم میدیدم

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔
فلج خواب بوده

خطرناکه؟بعد صدای سوت چی اخه خیلیییی بلند بود داشت گوشام پاره میشد

من یه بار داشتم نمازشب میخوندم صدای پلاستیک پشتم میومد حرکتم میکرد پلاستیکه انگار با اینکه هیچی پشتم نبود بعد نماز دیدم  میخواستم بشکونم تو قنوتش بودم کلا اسمارو یادم رفته بود انقدر بدنم عرق ریخته بود داشنم میمردم یه نیرویی خیلی سعی داشت بشکنمش ولی نشکوندم یا بعد از نماز صبحم خوابای وحشتناک شده زیاد ببینم توجهی نکن شبطانه!

خطرناکه؟بعد صدای سوت چی اخه خیلیییی بلند بود داشت گوشام پاره میشد

نه عزیزم اصلا خطرناک نیست، تو نت راجع بهش بخون من خیلی تجربه کردم این شرایط و....اولا واسم ترسناک بود راستش بعدش ک تونستم ذهنم و تطبیق بدم ک این اتفاقات واقعی نیست واسم جالب شد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من یه بار داشتم نمازشب میخوندم صدای پلاستیک پشتم میومد حرکتم میکرد پلاستیکه انگار با اینکه هیچی پشتم ...

مرسی که تجربه تو گفتی عزیزم 🤍

نه عزیزم اصلا خطرناک نیست، تو نت راجع بهش بخون من خیلی تجربه کردم این شرایط و....اولا واسم ترسناک بو ...

چطور میگی واقعی نیست؟

چطور میگی واقعی نیست؟

حالتی است (طی بیدار شدن یا به خواب رفتن) که در آن فرد هوش‌یار است اما قادر به حرکت یا صحبت نیست. در طول حادثه، فرد می‌تواند هالوسه : https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B3%D9%87 (شنیدن، احساس کردن یا دیدن چیزهایی که وجود ندارند) شود که اغلب منجر به وحشت می‌شود. این حادثه معمولاً بیش از دو یا سه دقیقه طول نمی‌کشد. این حادثه می‌تواند عود کند یا به صورت یک حمله تکی رخ دهد.

چطور میگی واقعی نیست؟

ببین من اینجور تجربه کردم صبح ک همسرم میرفت سرکار من یه تایم کوتاه میخوابیدم تا خودم پاشم برم‌سرکار، معمولا اینجور بود ک با حالاتی کشما گفتی تصور میکردم بیدارم، اتفاقات خاصی میفتاد مثلا حس میکردم یکی رو تخت نشست و حرکت تخت و حس میکردم، یا پاهایی و میدیدم ک میان تو خونه....بعد کم کم نشونه گذاری کردم تو ذهنم مثلا اینکه تو اون حالت میدیدم لامپ روشنه در حالی ک من وقتی همسرم میرفت لامپ اتاق و خاموش کرده بودم. پس ب ذهنم یاد دادم ک نترسه اینا واقعی نیست و ب جای تقلا برای خروج از این حالت تمرکز میکنم رو نفس عمیق و حرکت دادن دست یا پا 

توروخدا جواب منم بدید ثواب داره

منم خیلی میترسم😭