2777
2789
عنوان

بهانه گیری های نامزد برادرم

455 بازدید | 12 پست

برادرم دو ماهه نامزد کرده ولی دائم با نامزدش مشکل دارن و بحث میکنن . برادرم میگه نامزدش خیلی بهش سخت میگیره و سر هر چیزی بخصوص بحث مالی و طلا و لباس و ..... خیلی اختلاف دارن و نامزدش خیلی سخت گیره و وسواسه . از طرفی میگه هر کاری رو که دوست ندارم به زور مجبورم میکنه که انجامش بدم میگه دیگه از دستش خسته شدم اصلا درکم نمیکنه و دائم ازم یه چیزایی میخاد که در حد توانم نیست ولی ما گفتیم باهاش حرف بزن و قانعش کن فعلا ازش دست نکش شاید خودش درست بشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدی معمولت این دعوا ها و جربحث ها توش زیاده چون دو نفر از دو خانواده و فرهنگ متفاوت کنار هم اومدن فقط شما سعی کنین دخالت اصلا نکنین و داداشتونم پیشتون نق زد یا درددل کرد بهش بگین این چیزا به هردوتون مربوطه و خودتون سعی کنین درستش کنین.

Kapoo

انقد بدم میاد زنا گیر میدن به طرف

بابا چشمتونو وا کنین وقتی دیدین طرف پول داره یا باباش داره زنش بشین

اگه نداره خودتونو کوچیک نکنین الکی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

برادرت چند سالشع خانوم چند ساله ...من سنم‌پایین‌بود بی نهایت بهونه گیر ولی همسرم یکبار به خانوادش نگفت کم کم بزرگ شدم فهمیدم‌ماجرا زندگی چیه 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

به نظر من اگر مشکل دارن برن مشاوره اگر درست نشدن همین الان توی نامزدی جدا بشن خیلی بهتره تا فردا با یک یا دوتا بچه جدا بشن 

داداش منم نامزدی با زنش مشکل داشت ولی چیزی به ما نگفت بعد چند سال وقتی دیگه یه بچه داشت یه روز سفره دلش رو پیش ما وا کرد و همه چیز رو گفت میگفت اشتباه کردم همون موقع تمومش نکردم ما گفتیم الان دیگه یه بچه داری به خاطر بچه ات هم شده باید تحمل کنی 

باید از مشاور کمک بگیرن 

شما هم اصلا به داداشت نگو خوبه بمون یا بده جدا شو کلا از همین الان هیچ دخالتی نکن 

دوره نامزدی برای همین آشنایی بیشتر گذاشتن که اگه نمیتونن ادامه ندن 

باید تو همون نامزدی زندگی رو درست میکردین یا جدا میشدن

درضمن زندگی تو خونه پدرشوهر و نزدیکی با شما هم مشکلات رو بیشتر میکنه

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/