2777
2789
عنوان

نظافتچی منزل مشهد 1402

401 بازدید | 29 پست

سلام عزیزای من. من وسایل آشپزخونه ام خیلی چربی گرفته و اصلا نمیتونم درست تمیزشون کنم، قبل رفتن خونه جدیدم میخوام مرتب و تمیز بشن. (مثل گاز و لباسشویی و یخچال). کسی سراغ دارین بیاد موردی کار بکنه و کارشم خوب باشه؟

مثلا ظاهری منم تمیز میکنم اما ریزه کاریا و درز و دورزا در توانم نیس هرچی میسابم تمیز نمیشن

Pink بخر با ابجوش مخلوط کن و بریز توی ابپاش و بزن به چربیا بزار نیم ساعت بمونه با یه لسکاج نرم بزن چ ...

چی هس ؟ کجاها دارن قیمتش چنده

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هس ؟ کجاها دارن قیمتش چنده

یه ژل هست مثله کرم نرم کنندست ولی مخصوصدچربیه برای سطوح و یا لباسهایی که لکه دارن و با هیچی پاک نمیشن... 

ما یکی از دوستامون داداشش توی کارخونش کار میکرد میورد برانون همه فامیلمون ازش خریده بودن خودمونم یه کارتن انبار کردیم خیلی خوبه😅🤭 

بزن گوگل شاید داشته باشه

یه ژل هست مثله کرم نرم کنندست ولی مخصوصدچربیه برای سطوح و یا لباسهایی که لکه دارن و با هیچی پاک نمیش ...

اها یعنی این شوینده بهداشتی ها تو خیابون ندارن ؟

اها یعنی این شوینده بهداشتی ها تو خیابون ندارن ؟

آخه اونها مثله وایتکس بوی بدی میدن ولی این بوی خوبی میده و بستگی داره برای کجا بخوای استفاده کنی میتونی کمتر وبیشتر اب بریزی داخلش

لباس رنگی داشتم دکمه هاش استیل بودن زنگ زده بودن و نارنجی شده بود .. وایتکس نمیشد بهش زد چون لباسم رنگش میرفت.. یکم از این ژلها رو مستقیم روش زدم رنگ بعضیاش رفت بعضیا هم خیلی کمرنگ شد.. برای لکه لبلس بچه ها که نمیره... برای چربی ها سطوح و... در کل خوب بوده راضی بودیم

آخه اونها مثله وایتکس بوی بدی میدن ولی این بوی خوبی میده و بستگی داره برای کجا بخوای استفاده کنی میت ...

زدم تو نت اصلا نمیاد بالا

ژل مو اینجور چیزا میزنه 😐

واسه چدنای گازم میخوام یکیش خیلی رو مخه

نیییست

زدم تو نت اصلا نمیاد بالا ژل مو اینجور چیزا میزنه 😐 واسه چدنای گازم میخوام یکیش خیلی رو مخه نییی ...

چدنای گازت اگررررر اصل هستن لوله باز کن بریز چربیاشو میبره در کسری از ثانیه... اگر اصل نبلشن چدنات به فنا میره

عه اره منم الان‌گوگل کردم اصلا نیورد اون مارکی که ماداریم رو.. باید بنویسی لکه بر پینک

زدم تو نت اصلا نمیاد بالا ژل مو اینجور چیزا میزنه 😐 واسه چدنای گازم میخوام یکیش خیلی رو مخه نییی ...

توی دیج ی کالا قبلا داشته ولی میگم ماله ما اینجوری نیست.. الان نطرات اینو خوندم اکثرا راصی بودن

چدنای گازت اگر اصل هستن لوله باز کن بریز چربیاشو میبره در کسری از ثانیه... عه اره منم الان‌گوگل کرد ...

اره از لوله باز کن استفاده کردم خوبه

دیدم اینی ک شمام میگی راضی هستی گفتم استفاده کنم

الان مغازه های اطراف ندارن این مارکو ؟؟؟ 

توی دیج ی کالا قبلا داشته ولی میگم ماله ما اینجوری نیست.. الان نطرات اینو خوندم اکثرا راصی بودن

واسه شما چ شکلیه ؟

هرموقع تونستی عکس بزار 

اره از لوله باز کن استفاده کردم خوبه دیدم اینی ک شمام میگی راضی هستی گفتم استفاده کنم الان مغازه ه ...

والا من دقت نکردم 

میگم که خودمون یه کارتنشو داریم.. شاید بگردی پیداکنی