2777
2789
عنوان

خارش کلیتوریس دارم چیکارکنم

23174 بازدید | 27 پست

من چند وقته بعد از هر رابطه با همسرم یا هر دو رابطه خس میکنم هفونت قارچی میگیرم برفکی و سفیدک ترشحام بدون بوعه ولی امشبم کلیتوریسم خارش گرفت تو اب و سرکه نیم ساعت نشستم خوب نشد الان شیاف کلوتریمازول گذاشتم فلوکنازول ۱۵۰هم خوردم باید چیکارکنم دیگه عفونت نگیرم شوهرمم خودش رعایت میکنه تمیزه ولی نمیدونم مشکل چیه 

از کان دوم استفاده کنید

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حس میکنم دارم یه ترشحاتی دارم وموقع پریودی خارش شدید

میشه بگی ترشحات تفونت قارچی چجوری باید باشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

دکتر برو.تاپیکم گزارش بزنین پاک شه

چطوری این کارومیکنی منظورم لینگ گذاشتن یه تاپیک یااینجوری ابی میکنی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ببخشید رک میگم 

بزاق دهان نباید بخوره بهش حالا یارابطه دهانی یا طریق دیگه 

صابون نذاربخوره بهش 

قبل و بعد رابطه بشورید خودتونو 

ژیلت جدا گانه واسه واژن استفاده کن 

شورتاتو باصابون نشور زود زود عوض کن 

دستمال کاغذی استفاده نکن 

قرص فلوکنازول هم خیلی خوبه واسه قارچ استفاده کن حتما آب هم زیاد بخور

فهلا ان ان بزن اب رو اتیشه

کپسول لاکتوفم بی ضرر هست برا پیشگیری از عفونت هم میشه خورد   یه داروی پروبیوتیک هست یعنی حاوی باکتری های مفید هست ک میرن سمت واژن (من تو سایت دیدم ک خیلیا با تجویز پزشک حتی تو حاملگی هم مصرف کردن)

سیر خام روزی یه حبه بخور سیستم ایمنی بدن رو قوی میکنه و از عفونت جلوگیری میکنه   (البته تو حاملگی نخور)

دمنوش پونه  دمنوش پنیرک دمنوش ختمی هم عالیه برا تقویت سیستم ایمنی 

ماست و دوغ و کشک محلی هم پروبیوتیک هستن  اگر هر روز مصرف کنی سیستم ایمنی بدنت قوی میشه 

تو خونه هم لباس زیر اصلا نپوش  دامن بلند یا شلوار گشاد بپوش 

بعد از دستشویی هم خودت رو با دستمال نخی خشک کن  اگرم با دستمال توالت خشک میکنی دستمال رو تو دستشویی نذار ک میکرووب جذب کنه  

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

از کاندوم استفاده کنین و بعد رابطه بلافاصله برو سرویس و ادرار کن و خوووب خودتو بشور و خووب خشک کن....لباس زیر نپوش یه مدت و چند روز تو محلول آب و بتادین تو تشت بشین و پات رو بیرون تشت بزار.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)