2777
2789
عنوان

وسط بین الحرمین نشستم 🥺❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 203 پست

تروخدا بگو بگو امام حسین بگو خدایا کمکمون کن بگو خدایا دلم ترکید ۴ ساله دستمونو بگیر بگو ببین خانوادم چطور دلمو میشکنن بگو خودت ی چیزی بزار تو دستمون کمکمون کن هر چند بخاطر سلامتی تا عمر دارم مدیونشم🥺🥺 همون Zoبگی مرسی❤️❤️

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازت خواهش میکنم. برای پسر م. دعا کن سلامت باشه. اسمش سبحانه  برای زندگیم دعا کن   خیلی محتاجم 

و ی بچه ایی ک حالش خوب نیس خدا ب حق امام حسین اجرت بده. دلمو شاد کن. من ک نمیتونم  بیام همچین جایی 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
اسمم فائزه اس یه لطفی کن برا امضام دعام کن😭

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

چشم ها دریچه ی روحن!...

التماس دعا نجات شوهرم از کارگری وشب کاری وراه دور 

این کاری که میخواد شروع کنه، شروع بشه توش موفق بشه 

ماشینمون فروش بره زود 

خودم سمت چپ بدنم خیلی درد میکنه انشالله چیزی نباشه 

یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل العباس

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  الله ...

خدا الهی خیرت بده 

از امام حسین بخواه یه حسین بهم بده

بجور دلم شکسته

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟🥺❤️
خدا الهی خیرت بده  از امام حسین بخواه یه حسین بهم بده بجور دلم شکسته

اشالا به مراد دلت برسی عزیز دلم😢

انشالله روزی برسه که خودت بهم پیام بدی بگی از دست صدای بچم آسی شدم 😅

چشم ها دریچه ی روحن!...

صدف به حضرت عباس و امام حسین سلام برسون بگو خیلی بی معرفتید اگر اون چیزی که بهتون گفتمو ندید یک قطره ...

این و به عنوان یه خواهر بهت میگم....

اشک برای امام حسین اگه شرطیه ریخته نشه بهتره

امام حسین علیه السلام به اشک من و تو نیازی نداره که میگی اگه حاجتم رو ندید یه قطره اشک هم نمیریزم:)

عشق و اشک به امام حسین باید معرفتی و دلی باشه نه متکی بر حاجت دل

شما وقتی از امام حسین علیه السلام حاجت میخوای.... مطمئنم دعا میکنن... تنها در صورتی از طرف خدا بهت داده میشه که به صلاحت باشه

بهتره بجای اینکه بگی خیلی بی معرفتین ... بگی آقا جان ... برای حاجتم دعا کنین که ان‌شاءالله اگه به صلاحم هست به آبروی شما بزرگواران حاجت روا بشم

بی معرفت امام حسین نیست.... ما بنده های خدا بی معرفتیم که یه عمره زیر سایه بنده های خوبش زندگی می‌کنیم به دعای اونایی که نفس راحت میکشیم  آخرش میگیم  بی معرفتی اگه حاجتم رو ندید💔💔💔

🌱🫂Softly , I become endless, in you