2777
2789
عنوان

وسط بین الحرمین نشستم 🥺❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 203 پست

دعا کن قسمتم بشه بیام هیچی نخوام ک فقط واسه  شکستگی های دلم گریه کنم

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلمممممممممتروخداااااا برای من دعااااا کن دلم پره امیدوارم پیاممو ببینی و حاجحتمو بهش بگی

اسمم زینبه حاجتم هم خونه خریدن و داشتم آرامش در زندگی آهر و عاقبت خووب

تروخدا اینا رو بهش بگو خودت از دلم آگاهی آقاا

چشم ها دریچه ی روحن!...

برای ریحانه و موفقیتش دعا کن🥲💙

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

سلام عزیزم زیارت قبول نائب زیاره ماهم باش انشالله همگی حاجت روا شن ، تورو خدا از امام حسین شفای خواهرم لیلا رو بخواه، عاقبت بخیری و سلامتی بچه هام و ارامش و بهتر شدن زندگیم باهمسرم خیر ببینی 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....