سلام دوستان اسمتون رو بگین تا برا حاجت دلتون دعا کنم
پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاکپشت، لاک داشتم که هرکسی اذیتم میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w
الهی من فدات شم خواهر..قربون لیاقتت بشم من...تورو ب خانوم زینب کبری قسمت میدم،،تورو ب مظلوم مادر امام حسین قسمت میدم،،تورو ب دستای بریده عباس علمدار قسمت میدم...ازته ته ته دلت برای بچه دار شدنم دعاکن...ی توحید ب نیتم بخون داخل حرم آقام حسین....باچشای اشکی و دلی دراز غم و بغض دارم برات تایپ میکنم...برام دعاکن خواهر.. بچم دنیا اومد ببرمش پابوس آقام حسین....اسمم زهراس..نوکر پسرفاطمه
ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆
زیارت قبول التماس دعا برای چیزهایی که تو دلمه ممنون
اون چیزی که از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .
پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاکپشت، لاک داشتم که هرکسی اذیتم میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w