2777
2789
عنوان

وسط بین الحرمین نشستم 🥺❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 203 پست

همین الان دلم کلی برای امام حسین تنگ بود سایتو باز کردم خودم تاپیک بزنم با این موضوع ک ….

بگو دلمون تنگه اقاجون لطفا دعا کن همه ی اونایی که مریضی روحی دارن مثل پانیک خوب بشن

گروه نارنجی 🍊 ما میتوانیم ،وزن هدف ۶۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله 🧡

الهی من فدات شم خواهر..قربون لیاقتت بشم من...تورو ب خانوم زینب کبری قسمت میدم،،تورو ب مظلوم مادر امام حسین قسمت میدم،،تورو ب دستای بریده عباس علمدار قسمت میدم...ازته ته ته دلت برای بچه دار شدنم دعاکن...ی توحید ب نیتم بخون داخل حرم آقام حسین....باچشای اشکی و دلی دراز غم و بغض دارم برات تایپ میکنم...برام دعاکن خواهر.. بچم دنیا اومد ببرمش پابوس آقام حسین....اسمم زهراس..نوکر پسرفاطمه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اشالا به مراد دلت برسی عزیز دلم😢 انشالله روزی برسه که خودت بهم پیام بدی بگی از دست صدای بچم آسی شد ...

قربون دل مهربونت عزیزم

به حق امام رضا حاجت رواشی

انشالله عزیزم انشالله

خیلی وقته منتظرم

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟🥺❤️
قربون دل مهربونت عزیزم به حق امام رضا حاجت رواشی انشالله عزیزم انشالله خیلی وقته منتظرم

قربونت خواهر جانم 

چند ساله حرمش نرفتم هر سری یه اتفاقی افتاد 

ولی از دور همیشه هوامونو داشته 🥲

دختر خاله ی منم خیلی منتظره ولی همیشه بچش متاسفانه سقط شد 

چشم ها دریچه ی روحن!...

زیارت قبول التماس دعا برای چیزهایی که تو دلمه  ممنون  

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

خیلی شلوغه؟

وحشتناک

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w