2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم واقعا خوبه

261 بازدید | 14 پست

۴ ساله ازدواج کردیم 

خیلی مهربونه 

اصلا نمیزاره قهر بمونم و سریع میاد اشتی و معذرت خواهی

هر چی بخوام سریع میخره حتی اگه ۱۰۰ تومن ته کارتش باشه

خرید خونه هرچی لازم باشه سریع میگیره 

با تنهای بیرون رفتن و درس خوندنم مشکلی نداره 

جلو خانوادش خیلی هوامو داره به حدی ک تا الان جرعت نکردن چیزی بهم بگن یا تیکه بندازن 

هرروز از سر کار میاد خسته منو میبره بیرون میگه حوصلت سر نره

اصلا رفیق باز نیست و فقط با خودم بیرون میره میگه کنار تو بهم خوش میگذره 

تو خیابون اصلا سرشو بالا نمیکنه و چش چرون نیس

تنها عیبش تو نامزدیمون به خاطر فشار مشکلاتی ک داشتیم(طبق گفته های خودش) ب دوس دختر مجردیش پیام داد ک من فهمیدم و کلی دعوا کردم اونم التماس و غلط کردم و ..

و بعد ۳ سال چیزی ازش ندیدم واقعا 

همه چی اوکیه ولی این مورد خیلی رو مخمه 

اگه این مورد نبود الان یه فرشته بود برام

چیکار کنم فراموشم بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگ دمبال یه چیز نباش ک خرایش کنی اون گذشه تموم شده قدرشو بدون ک اگ ندونی یزمانی حسرتشومیخوری ادما همیشه یه جور نمیمونن تغییرمیکنن اگ ببینن خوب بودنشون ب چشم نمیاد

پسرم بهترین هدیه ی خدابوده برام مرسی خدایا

اومدم بنویسم عالیه که خیانت رو خوندم

دیگه تو بخشیدی تموم شده دیگه اگه نمیتونستی ببخشی همونموقع باید میگفتی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دیگ دمبال یه چیز نباش ک خرایش کنی اون گذشه تموم شده قدرشو بدون ک اگ ندونی یزمانی حسرتشومیخوری ادما ه ...

دقبقا شوهرم اوایل خوب بود تقریبا همین جوری بود ک‌اسی گف الان ۱۸۰ درجه تغییر کرده با کاراییی ک کردم خودمو از جشمش انداختم به طوری ک‌امروز جلو خانوادش کتکم زد😔

دقبقا شوهرم اوایل خوب بود تقریبا همین جوری بود ک‌اسی گف الان ۱۸۰ درجه تغییر کرده با کاراییی ک کردم خ ...

منم بایکی بودم ازبس بهم اونقدخوبی نکرده بودن بلدنبودم گیج شده بودم بارفتارم کارام کاری کردم اخرش اونک منومیپرسیدفحش دادوبلاک

پسرم بهترین هدیه ی خدابوده برام مرسی خدایا
منم بایکی بودم ازبس بهم اونقدخوبی نکرده بودن بلدنبودم گیج شده بودم بارفتارم کارام کاری کردم اخرش اون ...

منم کاش میشد بلاکش کرد ولی بابای بچمع هیچ کاری نمیتونم بکنم دریغ از یک ذره محبت یاد اون‌اوایل میوفتم گریه م میگیره ک چرا قدر ندونستم چرا سیاست به خرج ندادم ک‌ هی بهنر و بهتر بشه دقیقا مثل جاریم