2777
2789
عنوان

خانمایی. که سابقه

225 بازدید | 22 پست

سقط دارین دردش چطوریه؟!میشه تحمل کرد؟!با قرص چقد طول 

می‌کشه که سقط شه؟!

بعد سقط چی بخورم خوبه !؟

خودم تنها میرم بیمارستان با همسرم قرار هم نیست کسی بفهمه بنظرتون نیازی هست به مادرم بگم یا بعد سقط حالم اوکی میشه و نیازی به مراقبت نیست؟!

محض اطلاع نی نی یار رشد جنینم متوقف شده ،قلب ندارن به دستور پزشک سقط میکنم لطفاً اذیت نکند نترکونش!

ممنون

چند هفته ای چند سالته 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سقط داشتم بدون هیچ دردی

دوستم خیلی درد کشید

بستگی به بدن داره

کاچی برای بعد سقط خوبه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

یکی از دوستانم متاسفانه سقط داشت, گفت دردش مثل پریودی بود ولی بیشتر , قرص که بهش دادن حدود سه ساعت درد داشت و بعد دفع شد

بعدم دیگه درد نداشت, یه شب موند, بعد مرخص شد

اونم به کسی نگفت چون نیازی نبود, چیز مهمی نیست که همراه بخواد

بعدش غذای خون ساز بخور

متاسفم بابت سقطت عزیز, انشالله خدا بهترینا رو نصیبت کنه

عزیزم من با قرص سقط کردم که هم به صورت خوراکی بود هم واژینال. تو خونه سقط کردم و زمانی که تا خونریزی بخواد شروع بشه یه درد دوبرابری پریودی داره بعدشم باید تا یه چهارروز مثل پریودی دفع داری و درد قابل تحمل البته کیسه آب گرم هم خیلی خوبه ومسکن اگردکتر بهت بده به من که فقط استامینوفن ساده داد. بعدشم من تنها بودم تو خونه. اگر همسرت بهت رسیدگی کنه به کسی نیاز نیست

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹

بستگی به بدنت داره که با قرص چقدر طول بکشه. برامن قرص گذاشتن هم زیر زبونم و هم واژنم، تا صبح مرررردم از خونریزی و دستشویی رفتن و زیرم پر خون شده بود و واقعا خونریزی شدید درحد بیهوش شدم داشتم. 

شوهر.... م نیومد رضایت بده ببرن کورتاژ بچه اولم یعنی سقط اولم هم بود کلا مرده بود گوشی جواب نمیداد. دکتر خودش با صلاحدیدش و تضمینش برد عمل کرد. بعدش واقعا سخت بود واقعا. نباید سس داشته باشی و کار زیاد و سنگین انجام بدی و سوزش داره