2777
2789
عنوان

خانمایی. که سابقه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 2 ماهی میشه تو بیمارستان،  قرص زیرزبونی گذاشتن برام، ولی دردش خیلی شدید بود منکه افتاده بودم کف اتاق خیلی بد بود حتما همراه داشته باش و چیزای گرم بخور تا زودی بره

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

سلام عزیزم من ماما هستم

من نمیدونم شما در چ استانی هستید و روند انجامش ب چ صورته اما اینجا و بطور کلی در کتابها و رفرنس ها بسته ب شرایط مادر و‌سن حاملگی روند درمان اول با قرص شروع میشه وقتی طبق دستور پزشک قرص ها گذاشته شد با توجه ب شرایط بدنی هر فرد ممکنه دچار خونریزی و دفع جنین و نسج بشه و در نهایت در بیمارستان سونو انجام میشه جهت اینکه پزشک متوجه بشه سقط ب طور کامل انجام شده یا بقایای بارداری وجود داره ک اونم بسته ب حجم بقایا ممکن تصمیم ب انجام کورتاژ بگیره یا با قرص و مراقبت ترخیص بشید. البته بعضی افراد بدنشون ب قرص اصلا یا کم ج میده ک پزشک تصمیم میگیره چیکار کنه

ممکنه حین روند سقط بیمار دچار خونریزی شدید و غ ق کنترل بشه و پزشک اورژانسی بیمار رو ب اتاق عمل ببره

بله درد داره ک اونم بسته ب تحمل افراد مختلف ممکنه در حد جیغ زدن باشه یا در حد درد پریود شدن.حداقل 1 روز طول میکشه این روند

پیشنهاد میکنم صبح ب بیمارستان جهت بستری مراجعه کنید . 

وسایل مورد نیاز حتما پوشک بزرگ دمپایی دروشیت پتوی تمیز از خودت ی مقدار خوراکی و آب و دستمال کاغذی همراه ببر

اگه دکتر گفته اینجا چکارمیکنی میری بیمارستان خودشون امپول میزنند و بعد چند روز حالت خوب میشه درد ندا ...

داره چون بهشون نگفته بودم باردارم یسره برم بهشون بگم دارم سقط میکنم!!بعدشم من مادرم زود ناراحت میشه کلا خودشو با فکر و خیال داغون می‌کنه همین که فک کنه باردار نشدم بهتر از اینه که بدونه دارم سقط میکنم 

منم اینجام به همون دلیلی که شما❤️

مرسی بابت نظرت عزیزم 🌹

چرا چقد تو بیمارستان نگه میدارن؟!

من تو بارداری مثلاً برای مراقبت میرفتم بعضی مواقع حالم یه جوری میشد سر گیجه حالت تهوع می‌گرفتم....تنها نرو خب

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
سلام عزیزم من ماما هستم من نمیدونم شما در چ استانی هستید و روند انجامش ب چ صورته اما اینجا و بطور ک ...

مرسی از راهنماییت کاملت عزیزم دکترمم گفت با قرصه و صب برم امیدوارم تا شب تموم بشه 

دوره نقاهتش معمولا‌ طولانی‌ نیست. من بعد دو سه روز سرپا شدم. تجربه ای که بخوام بهت بگم اینه که بعدش‌گرمی زیاد بخور. من خیلی اینو شنیدم ولی‌گوش نکردم. بعد دو هفته که رفتم سونو، یه مقدار کمی  در حد ۱ سانت بقایا داشتم. در صورتی که اگر گرمی‌بخوری فعالیت داشته باشی، همه چی راحت تر و به موقع خارج میشه. هر چند برای منم‌ بعد دو هفته‌ خود بخود خارج شد نهایتا، ولی خب نظرات مختلف دکترا توی اون‌ تایم ، با اعصاب خردی که من‌داشتم خیلی بهمم‌ ریخت. خلاصه که کاچی بپز با نبات یا شیره، زعفرون،‌گل‌گاو زبون، آویشن، اینا رو بخور، و چیزای خون ساز، مثل جگر، پسته. آب و مایعات. این چیزا رو بخوری خیلی زود حالت سر جاش میاد.