2777
2789
عنوان

شوهرم دیر میاد خونه

188 بازدید | 9 پست

شوهرم که نه نامزدم خیلی دیر بر میگرده اکثر وقتا ...شغلش ازاده میگمم میگه برا زندگیمون تلاش میکنم مجبورم الانم ساعت ۹ شده هنوز یه ساعتم کار داره خسته شدم هی میگه کار کار کار چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه ۱۰ از سرکارش میزنه بیرون،۱۰ و نیم ۱۱ میرسه خونه،

بهش غر نمیزنم چون برا زندگیمون تلاش میکنه،خیلیارو دیدم از دست شوهر بی کار و تنبل نالیدن،خدارو شکر جنم کار کردن داره،

فقط برا خودش ناراحتم ک استراحتش کمه

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
دقیقا دیشب سر همین دیر اومدن با شوهرم یه جنگ اساسی کردم  هیچ فایده ای نداشت  گفت از این ...

منم چند بار جنگ کردم فقط توجیح میکنه اههههه بخدا دیشب دعوا کردم باز اثر نکرد هیچ تازه طلبکارم شد