2777
2789
عنوان

زبون بعضیا نیش داره یعنی این ...

300 بازدید | 40 پست

با همسرم رفتیم خونه یکی از آشناها 

عروس و پسرشونم اومدن 

پسرش که متاهل بود ،از شوهرم راجع به برادر شوعرم پرسید که ازدواج کرد نکرد 

شوهرمم نه به منظور خاصی ،همینطوری گفت نه بابا ازدواج واسه چیشه 

شوخی کرد مثلا ،چون برادر شوهرم فعلا قصد ازدواج نداره 

حالا پسره چی گفت ،نه زاشت نه برداشت به شوهرم گفت:من که خوشبختم (حالا گفت خوشبختم یا راضی ام ،دقیق  کلمه شو یادم نیست )تو رو نمیدونم ....

شوهرم اصلا جاخورد ،،،آخه میخواست راجع به علت ازدواج نکردنش توضیح نده که فعلا نمیخواد و فلان 

خواست جمعش کنه که توضیح نده

من اصلا یه طوری شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بهش میگفت معلومه که نه قربونت برم تو دنیا فقط یه نفر وجود داره که خوشبته اونم تویی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

زبون نیش دار، دل آدم رو بدجور می شکنه طوری که اول ته دلت تیر می کشه بعد از این تیر کشیدن دلت، اشکت درمیاد یا نه دلت ناخودآگاه آه می کشی 💔

زبون نیش دار يعني این 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

حرف بدی نزده ها شاید اونم شوخی کرده ،چطور حرف همسرت شوخی بوده،حرف اون نیش؟ چرا از هر حرف دیگران یه ...

به شوخی گفته خوشبختم؟😂😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛