2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

263 بازدید | 23 پست

بعد از مدتها اومدم نی نی سایت.

خیلی ناراحتم و اعصابم خورده نمیدونم چیکار کنم.

داستانم توی تاپیک های قبلم هست.

ازدواج کردم حالا بعد فقط یک سال دارم حدا میشم

قبلش با شوهرم آشنا شده بودیم

همه چیزهایی که یک نفر باید داشته باشه رو من دارم، ولی شوهرم بهم توجه نمیکرد، دوسه بار حس کردم زیر سرش بلند شده به روش نیاوردم کنجکاوی هم نکردم ولی همه چیز عادی بود و انگار شک من بیخود بود. ولی اواخر تیر خودش اومد گفت جدا شیم. یه مدت تو خونه مثل غریبه ها زندگی کردیم، یه روزهایی باهم صحبت میکردیم

بگم بقیه شو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه یهویی 

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
بگو عزیزم

باهاش صحبت کردم 

دعوا کردم

محبت کردم

بهش گفتم چرا اینجوری شدی؟ هیچی نمی‌گفت.

برنامه اش هم مثل قبل بود میرفت سرکار میومد هیچ خطایی نمی‌کرد.

دوسه روز پیش بعد از مدتها دوباره باهم دیگه گرم رفتار کردیم ولی دوباره از دیشب سرده که الان گوشیش هم خاموش کرده رفته سرکار

باهاش صحبت کردم  دعوا کردم محبت کردم بهش گفتم چرا اینجوری شدی؟ هیچی نمی‌گفت. برنامه اش هم م ...

منم به شوهرم میگم ولی میگه نه من عادیم.

اگر شوهرت خیانت میکنه جدا کن خودتو راحت کن

اما دیگه خسته شدم، خیلی اذیت شدم. من یک دختر خیلی موفقم که تو زندگیم هیچی کم نداشتم، با نداریش ساختم گفتم اخلاقش خوبه مرو زندگیه واقعا هم خوب بود ولی الان هیچ کاری باهام نداره هیچ کاری.

منم به شوهرم میگم ولی میگه نه من عادیم. اگر شوهرت خیانت میکنه جدا کن خودتو راحت کن

نمیدونم

باورت میشه توی یه خونه ایم و ازش خبر ندارم؟ برنامه زندگیمون مثل قبله فقط میدونم یک جای دیگه هم جدیدا میره سرکار مطمئنم که میره و دروغ نگفته اینم به زور بعد چند وقت جر و بحث فهمیدم که داره سر کار میره و چون می‌شناختم صاحب کارو میدونم که میره ولی اطلاعات دیگه ای ندارم واقعا