2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چت کرده

ببخشید ولی به نظرم کسی که یه بار اینکارو کرده بازم میکنه فقط از این به بعد پنهانی...مثلا یه گوشی دیگه میخره..

دیگه چه زهر چشمی میخوای بگیری؟

هر چیز که در جستن آنی،آنی...
ببخشید ولی به نظرم کسی که یه بار اینکارو کرده بازم میکنه فقط از این به بعد پنهانی...مثلا یه گوشی دیگ ...

البته من خیلی روی این قضیه حساسم ولی اگه اتفاق بیفته دیگه کلا از اون زندگی میرم

آدم ها متفاوتن

ولی بهرحال شما شوهرتو بهتر میشناسی اگه فکر میکنی دیگه انجام نمیده خب ببخشش

هر چیز که در جستن آنی،آنی...
چت کرده

از صفحه چتش عکس بگیر و حتی کاملا از گوشی و خود چتها هم دوبا ه فیلم بگیر و بردار مثلا بفرست واسه دوستی که بهش خیلی اطمینان داری بگو برات جایی ذخیرشون کنه بعد بشین و با شوهرت حرف بزن خیلی ارام و محکم باش و ازش دلیل بخواه بابت کاری که کرده ببین عکس العملش چیهتو همچین مواقع خیلی پروو و قبیح میشن اما تو خونسرد باش ببین عذر خواهی میکنه بعد تهدیدش کن که به همه میگی و ترکش میکنی و دیگه خودت بازیو دستت بگیر و حسابی تحقیرش کن اما نه طوری که به خودت بی احترامی بشه