2777
2789

ک اینجا تاپیک میزنم واقعا که براتون متاسفم 

من ازتون کمک خاستم ن اومدم  برا مسخره بازی تاپیک زدم

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گلم با دست

وسط درز

اخه نمیشه که گفت 

خیلی ضایع اس روش هاش

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

فکر کن.فکر کن.فکر کن.بعد تاپیک بزن.سوالی که پرسیدی زشت بود.این سایت عمومی.مرد و بچه داره.جوابش خیلی بدتر بود.چرا فکر کردی میتونی جواب سوالت رو اینجا پیدا کنی؟؟برو مرکز بهداشت بپرس

خب گلم با دست وسط درز اخه نمیشه که گفت  خیلی ضایع اس روش هاش

بنده سنم کم هست هیچی نمیدونم فقد  ی چیزایی عادی میدونم الا  نامزدم اسرار میکنه عصبیم کرده نمیشه با معاشقه  واقعا خسته شدم از دستش

بنده سنم کم هست هیچی نمیدونم فقد  ی چیزایی عادی میدونم الا  نامزدم اسرار میکنه عصبیم کرده ...

بزن گوگل 

من نمیتونم واضح برات بگم یهو تعلیق میشم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

عزیزم واقعا خب یامعنی نامزدو نمیدونی یا هم خودتو زدی ب اون راه

نامزد خانوادهاخبردارن اما شما توتاپیکاقبلیت گفتی هیچکی نمی‌دونه هنوز ،خاستگاریم نداشتین

این دوست پسرته و گناهه 

تن ب همچین کاری ندی که نمیاد بگیرت 

و بهشون بگو من نمیدونم خودت واردتری مگه حتما باید ارضابشی 

یجوری ازسرت ردش کن تواین مسائل

عزیزم واقعا خب یامعنی نامزدو نمیدونی یا هم خودتو زدی ب اون راه نامزد خانوادهاخبردارن اما شما توتاپی ...

توی تاپیک قبلت نبودم،سوالت رو نمی دونم عزیزم

اما حتی اگه از ته قلبت ب دوست پسرت اعتماد داری بازم باهاش ب هییییچ وجه رابطه جنسی نداشته باش 

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

عزیزم واقعا خب یامعنی نامزدو نمیدونی یا هم خودتو زدی ب اون راه نامزد خانوادهاخبردارن اما شما توتاپی ...

عزیزم نامزدیم،، و دوست پسر نیست قراره سه ماه دیگه  عقد عروسی کنیم 

دوست پسر اونیه ک برا سرگرمی باهاش ح بزنی

بسه دیگه یخورده عاقل باش کی تو نامزدی ازین کارا می‌کنه طرف داره گولت میرنه

بنظرت چکار کنم ک نگه 

عزیزم نامزدیم،، و دوست پسر نیست قراره سه ماه دیگه  عقد عروسی کنیم  دوست پسر اونیه ک برا س ...

یعنی با دسته گل و شیرینی اومده خونتون؟

بگو عزیز من،بخاطر من سه ماه صبر کن

سه ماه ک چیزی نیست

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

توی تاپیک قبلت نبودم،سوالت رو نمی دونم عزیزم اما حتی اگه از ته قلبت ب دوست پسرت اعتماد داری بازم با ...

بله کاملا همینطوره انشالله امام رضا دامنتوسبزکنه خاهرم 

حس میکنم زمان زیادی نمونده تابارداریتون