2777
2789
عنوان

بچه بیارم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بخون عزیزم اگه قراره بچه بیاری یک روز حتما زودتر بیار چون بچه به پدرو مادر جوون و پر انرژی  بیشتر نیاز داره .... من ۳۰ سالگی آوردم ولی الان میگم کاش زودتر میاوردم پنجاه سالم بشه بچم تازه ۲۰ سالشه همیشه میگم بمیرم تنها میشه از لحاظ روانی حس میکنم کسی که دوس داره بیاره به وقتش بیاره دیر نکنه

زندگی شخص خودته ما بگیم بیار میاری ؟؟؟؟

اره حقیقت میخام بدونم مردم از دور چطور فکر میکنن.مثلن الان ب نظر میاد ما بچمون نمیشه؟چون همسایه ی مادرم اینا بهش گفته بود ایشالا دامن دخترت سبز شه.حالم بد شد خاستم ببینم همه فک میکنن اجاق کوریم🤭

نزار فاصله سنیتون با بچت زیاد شه 

اون بچه پدر و مادر جوان میخواد نه پیر

من همسرم تو ۲۴ سالگی پدرش ۷۸ سااش بود و فوت کرد و همیشه افسوس میخوره ک چرا اطرافیان پدر دارن و این نداره

میگه منو تو سن پیری دنیا آوردن ک اینجوری یتیم شم

۶ ساله دوتایی هستین دیگه  ! 

بچه شیرینی زندگیه من خودم ۳۱ سالمه دختر بزرگم ۱۱ سالشه دومی ۸ سالشه سومی ۶ سالشه

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
😂😂 حالا این خوبه من نوشتم نظر ما تاثیر داره نوشته نظر شخص تو اصلا 😂😂😂 به نظرم آدم وقتی چیزی م ...

بیچاره بچش😐😐

تگ کنید تی نی یارو بترکه

@نی_نی_یار_شب  

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
اره حقیقت میخام بدونم مردم از دور چطور فکر میکنن.مثلن الان ب نظر میاد ما بچمون نمیشه؟چون همسایه ی ما ...

اگه بخاطر حرف مردم میاری نیار چون خونه ات چهار دیواری نداره 

ببخشید اینقدر رک میگم 

حرف مردم خیلی برات مهمه باید واسه هر کاری بخاطر حرف مردم حرکت بزنی

اوهوم😔دست خودم نیس رو مخم میره همش میگن چرا نیاوردید دکتر معرفی میکنن میگن دامنت سبز و اینا

بزن تو دهنشون دفعه آخرشون باشه دخالت میکنن

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
ببین بچه داری خیلی سخته مخصوصا یکسال اولش اگر خودت آمادگیشو داری بیار به هیچ وجه بخاطر حرف مردم نی ...

نه ندارم واقعن خدایا چیکار کنم نمیخام اصلن🥲وقتی میگن دامنت سبز میخام همون لحظه بزام تا ببینن مشکل ندارم فقط نمیخام بچه