2777
2789
عنوان

بچه بیارم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 47 پست

اینجا پر تبلیغ فرزندآوریه 

طبیعی شده تبلیغ

اما اینکه ب خاطر حرف مردم بیاریمو دیگ طبیعی نکنید لطفا

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف مردم رو که بریز تو افتابه

مامان بهار این شد سومین باری ک امروز پشمام ریخت

گفتم ک اینجا سرزمین عجایبه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

ببین بچه داری خیلی سخته مخصوصا یکسال اولش

اگر خودت آمادگیشو داری بیار

به هیچ وجه بخاطر حرف مردم نیار ک دلت خون میشه

من خودم خواستم دومی رو اوردم الان ۴ماهه افسردگی بعد از زایمان گرفتم و حال روحیم مساعد نیست بچم بی تابه‌،کم خوابه،بغلیه و هزاران مشکل ریز و درشت

باید آمادگی کامل داشته باشی هم جسمی هم روحی

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
مامان بهار این شد سومین باری ک امروز پشمام ریخت گفتم ک اینجا سرزمین عجایبه

باورت میشه مغزم رگ به رگ شده دیگه البته من امشب از 10 11 اومدم سایت 

بیا بریم بخوابیم فردا هم باز باید پشم ریزون کنیم🤣🤣

نور بر تاریکی پیروز است💪

باورت میشه مغزم رگ به رگ شده دیگه البته من امشب از 10 11 اومدم سایت  بیا بریم بخوابیم فردا هم ...

کاش ۱۸ سالگیم نمیرفتم لیزر ب جاش عضو سایت میشدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من بچم داره از سر و کولم ‌میره بالا فعلا محکوم ب بیدار موندنم😅🤦🏻‍♀️

کاش ۱۸ سالگیم نمیرفتم لیزر ب جاش عضو سایت میشدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ من بچم داره از سر و کولم ‌میره بالا ف ...

من ده درصد موهام مونده دیگه بهتره جلسات رو نرم🤣🤣🤣چقد دیر می‌خوابه بچه های من امشب خسته بودن 12 که اومدن دیگه 1 خوابیدن جفتشون 

نور بر تاریکی پیروز است💪

من ده درصد موهام مونده دیگه بهتره جلسات رو نرم🤣🤣🤣چقد دیر می‌خوابه بچه های من امشب خسته بودن 12 که ...

امشب پسرعموم خونمونه مهمون هست دیگ‌ خوابش نمیبره

کلا خوابالوعه زود میخوابه از معمونم خوشش نمیاد، اما پسرعموم فرق داره😅

داداش کوچولومم ک کلا هرشبببب بیداره کلا خواب نداره تو کل زندگیش اونم باید بخوابه

کلا من درگیرم دیگ

من شبا با قهوه باید خودمو نگه دارم تا اینا ی کاری دست خودشون ندن

حالا ب هرحال🤦🏻‍♀️

باید ی تفریح غیر از اینجا ‌پیدا کنم 

اینجا کم کم‌ مغزمو از دست میدم

تو اینجا چه غلطی میکنی؟گوه خوریش ب تو نیومده😊

چقدر مودب😐🙄

امشب پسرعموم خونمونه مهمون هست دیگ‌ خوابش نمیبره کلا خوابالوعه زود میخوابه از معمونم خوشش نمیاد، ام ...

خدا حفظشون کنه عزیزم

آره یه مدت کمتر بیا مغزت آروم بشه. من گاهی میرم غیب میشم نمیام یه مدت. الان باز ازفردا هم باید کمتر بیام امروزم چون تنها بودم بیشتر اومدم اینجا. 

نور بر تاریکی پیروز است💪

خدا حفظشون کنه عزیزم آره یه مدت کمتر بیا مغزت آروم بشه. من گاهی میرم غیب میشم نمیام یه مدت. الان با ...

مرسی عزیزم همچنین بچه های شمارو💕💕