اینجوریه ک دلت نمیخواد بلند بشی از جات دلت نمیخواد هیچ کاری بکنی دیگ هیچی خوشحالت نمیکنه دیگ نقطه مثبت تو ذهنت وجود نداره ذهنت پر میشه از خیال های منفی از فکرای مختلفی ک ذره ذره وجودتو میخورن و تو میخوای تلاش کنی درداتو فریاد بکشی ولی نمیتونی فقط به شکل اشک از چشات میاد بیرون دیگ کارایی ک قبلا خوشحالت میکرد برات اهمیت نداره هیچی برات اهمیت نداره آینده برات تاریکه انگیزه زندگی برات از بین میره و چه سخته خودتو ببینی ک وقتی باید از زندگی لذت ببری نشستی یه گوشه و کنترل ذهنت دیگ با خودت نیس کاش فرد افسرده رو بیشتر درک میکردن اطرافیان کارایی ک برای همه راحت ترین کاره برای فرد افسرده یه کوهه سخته کل روز بخوابی و نتونی خودتو کنترل کنی سخته خستگی مداوم داشته باشی و حتی نتونی خودتو تکون بدی کاس بیشتر از طرف جامعه درک میشدیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
و افسردگی برا من مساوی بود با فراموش کردن خودم ! هیچی خوشحالم نمیکرد اشتیاقی برا به دست اوردن ندارم و از دست دادن برام عادت شده در قبال خوبی هام بدی و بدی دیدن تو روزمرگیم ب مشکل خوردم و ریشه این افسردگی من به چاقیم میرسه 🫠🥲 منو گوشه گیر کرد و عین خوره افتاد به جون ارزوهام ....