2777
2789
عنوان

افسردگی میدونید چجوریه؟

239 بازدید | 33 پست

اینجوریه ک دلت نمیخواد بلند بشی از جات دلت نمیخواد هیچ کاری بکنی دیگ هیچی خوشحالت نمیکنه دیگ نقطه مثبت تو ذهنت وجود نداره ذهنت پر میشه از خیال های منفی از فکرای مختلفی ک ذره ذره وجودتو میخورن و تو میخوای تلاش کنی درداتو فریاد بکشی ولی نمیتونی فقط به شکل اشک از چشات میاد بیرون دیگ کارایی ک قبلا خوشحالت میکرد برات اهمیت نداره هیچی برات اهمیت نداره آینده برات تاریکه انگیزه زندگی برات از بین میره و چه سخته خودتو ببینی ک وقتی باید از زندگی لذت ببری نشستی یه گوشه و کنترل ذهنت دیگ با خودت نیس کاش فرد افسرده رو بیشتر درک میکردن اطرافیان کارایی ک برای همه راحت ترین کاره برای فرد افسرده یه کوهه سخته کل روز بخوابی و نتونی خودتو کنترل کنی سخته خستگی مداوم داشته باشی و حتی نتونی خودتو تکون بدی کاس بیشتر از طرف جامعه درک میشدیم

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید درمان کرد با دارو و روانشناس

اره درسته فقط یه دلنوشته بود دوست داشتم اینجا بنویسم شاید دیگران یکم فرد افسرده رو درک کنن همین

و افسردگی برا من مساوی بود با فراموش کردن خودم ! هیچی خوشحالم نمیکرد اشتیاقی برا به دست اوردن ندارم و از دست دادن برام عادت شده در قبال خوبی هام بدی و بدی دیدن تو روزمرگیم ب مشکل خوردم و ریشه این افسردگی من به چاقیم میرسه 🫠🥲 منو گوشه گیر کرد و عین خوره افتاد به جون ارزوهام ....

بقیه مسئول تو نیستن ، خودت باید حتما دکتر بری دارو بخوری و روانشناس هم بهت کمک میکنه کنارش وگرنه رو ...

نخواستم کسی مسئول من باشه و خودم همه اینارو میدونم و دارم انجام میدم فقط یه دلنوشته بود برای اینکه حال یه فرد افسرده رو بهتر درک کنن 

و افسردگی برا من مساوی بود با فراموش کردن خودم ! هیچی خوشحالم نمیکرد اشتیاقی برا به دست اوردن ندارم ...

به روانشناس مراجعه کردین؟