2777
2789
عنوان

بابام همش سرش تو گوشیه

949 بازدید | 34 پست

بخدا خسته شدم دیگه همش داره تو تلگرام پیام بازی میکنه نمیدونم با کی اصلا چی میگه همش تو این گروهای تلگرامی چت میکنه حرف میزنه بخدا از وقتی میاد خونه سرش تو گوشیه تا بخوابه یه کلمه حرفم نمیزنه حتی تو دستشویی سر سفره ام سرش تو گوشیه داره پیام میده 

داغون شدم دیگه میبینم و از درون میسوزم

مامانمم هرچی بهش میگه یکم وقت بزار برای ما باز سرش تو گوشیه بدبخت مامانم رفت خوابید از بس توجه نداشت

خدایا دلم داره اتیش میگیره

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بیچاره مامانت 

باهاش جدی برخورد کن بهش بگو 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

بابای من هم 😬 همش توی گروه خانوادگی پیام میفرسته

قدیما مامان باباها به بچه ها میگفتن سرتو از گوشی دربیار

الان بچه ها باید بگن

انقدر که مامان باباها سرشون توی گوشیه بچه ها نیستن

رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق

لعنت به این گوشی هاولعنت دوم به ماهاکه فرهنگ استفاده شونداریم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

همین گوشیشو بنداز توی آاه توالت یا بنداز بیرون شتر دیدی ندیدی

دلم میخواد از وسط بشکونم بندازم جلوی سگ حالم دیگه داره بهم میخوره 

یکم وقت بذار برای ما نه

بنظرم مامانت یه خرده باید دعوا کنه و شاخ و شونه بکشه🤔 بااین لطافت جواب نمیده

و یه راهکار دیگه اینه که مامانتم شام و ناهار نپزه کارای خونه رو نکنه بابات اومد سر مامانت هم همش تو گوشی باشی تا حساب کار دست بابات بیاد

لعنت به این گوشی هاولعنت دوم به ماهاکه فرهنگ استفاده شونداریم

لعنت به این گروهای تلگرامی و زنایی که براشون فرقی نداره طرف متاهله یا مجرد خودشونو میندازن به یه مرد

جنبه یکم تکنولوژی ام ندارن بعضیا

دقیقا برعکس شده ها منم صبحا از صدای به شدت بلند کلیپای  صبح بخیر بابام بیدار میشم😑😃

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
دلم میخواد از وسط بشکونم بندازم جلوی سگ حالم دیگه داره بهم میخوره 

همینکار رو کن گم و گورش کن دفنش کن بعد انگار چیزی ندیدی و نفهمیدی بازم خرید یه دوبار همینکار رو کن تا دیکه نخره پول که از جوب پیدا نمیکنه

چشم ها دریچه ی روحن!...

یکم وقت بذار برای ما نه بنظرم مامانت یه خرده باید دعوا کنه و شاخ و شونه بکشه🤔 بااین لطافت جواب نمی ...

منکه برام فرقی نداره انگار مرده روحیمو و جوونیمو به اندازه کافی گرفت دیگه نمیشینم غصشو بخورم ولی دلم به حال مامانم و داداش کوچیکم میسوزه ک هرچی داداشم باهاش حرف میزنه میخواد باهاش گرم بگیره این سرشو از گوشی بیرون نمیاره