2777
2789
عنوان

دکترا گفتن انگشت پای بچه دوسالمون باید قطع بشه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 119 پست
مورد عینی داشتین...گفتن حالا امشب بیارن عسل بزنیم

عزیز زالو بنداز برلش توی جای معتبر که تمیز باشه. شک نکن که خوب میشهون زالو خون کثیف میخوره خون تمیز جریان میندازه تو قسمت انگشتش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم ازتون الحمدلله دکتر امیدواری داده بهمون

مداروهزاران مرتبه شكر 

الهى دلتون شاد بشه كه با خبر خوشت دلم شاد كردى 

الهى هميشه خبر خوش به شما برسه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مداروهزاران مرتبه شكر  الهى دلتون شاد بشه كه با خبر خوشت دلم شاد كردى  الهى هميشه خبر خو ...

قربون دل مهربون و دریایی ات ان شالله همیشه تنت سالم و دلت شاد باشه دویتم ..خودمونم کلی خداروشکر کردیم البت دکتر گفته فردا بیارید بازم ببینم بقیه رگ ها هم گرفته...ان شالله همشون گرفته باشن

قربون دل مهربون و دریایی ات ان شالله همیشه تنت سالم و دلت شاد باشه دویتم ..خودمونم کلی خداروشکر کردی ...

گلم يه مقدار صدقه براى سلامتى امام زمان عج بزاريد لاى قرآن و از خونه بريد براى دكتر بهترين نتيجه رو ميگيريد. 

خودمم الان به نيت بچه تون صدقه ميذارم لاى قرآن. 

خيالتون راحت راحت باشه به لطف خدا و دعاى امام زمان عج با خبراى خوش بر ميگرديد. 

الان هفتاد مرتبه ذكر توسل به امام زمان عج براش ميگم. 

گلم يه مقدار صدقه براى سلامتى امام زمان عج بزاريد لاى قرآن و از خونه بريد براى دكتر بهترين نتيجه رو ...

عزیزمم مهربونیتو چطور جبران کنم؟؟؟خدا خودش برات بسازه همه کاراتو برات درست کنه...دلت همیشه شاد باشه..ان شالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

گلم يه مقدار صدقه براى سلامتى امام زمان عج بزاريد لاى قرآن و از خونه بريد براى دكتر بهترين نتيجه رو ...

عزیزمم مهربونیتو چطور جبران کنم؟؟؟خدا خودش برات بسازه همه کاراتو برات درست کنه...دلت همیشه شاد باشه..ان شالله هرچی از خدا میخوای بهت بده...مراقب قلب بزرگت باش💚

عزیزمم مهربونیتو چطور جبران کنم؟؟؟خدا خودش برات بسازه همه کاراتو برات درست کنه...دلت همیشه شاد باشه. ...

گل نازنينم شما لطف و محبت داريد. 

عزيزم لايق اين همه لطف نيستم. 

الهى هزاران برابر خير دعاهات به خودت و عزيزانت برگرده. 

عزيزم منتظر خبرهاى خوبتون هستم. 

عزیزمم مهربونیتو چطور جبران کنم؟؟؟خدا خودش برات بسازه همه کاراتو برات درست کنه...دلت همیشه شاد باشه. ...

سلام عزيزم دكتر چى گفت؟

گف تاجای ناخنش گرفته...ان شالله دعا کنین به بعدش بگیره...بارم خداروشکر خطر رفع شد

خداروهزاران مرتبه شكر. 

اين چند روز خيلى منتظر پيامتون بودم خيلى هم تو فكرشون بودم. 

همش خواستم مزاحمتون نشم ولى امشب ديگه طاقت نياوردم گفتم ببينم چى شده. 

دلم شاد كرديد الهى خدا دل خودتون و عزيزانتون شاد كنه. 

خداروهزاران مرتبه شكر.  اين چند روز خيلى منتظر پيامتون بودم خيلى هم تو فكرشون بودم.  همش ...

فدای شما...من تا ابد مدیون این مهربونیتون هستم دوست خوش قلب مجازی من💚💚💚.کدوم شهرید؟؟

خداروهزاران مرتبه شكر.  اين چند روز خيلى منتظر پيامتون بودم خيلى هم تو فكرشون بودم.  همش ...

خدا هزاران برابر جواب این خوش قلبیتو بده انقدر دلت برذگه برای منم دعا کن شرایط روحیم نرمال باشه حساس رو اطرافیانم نباشم

فدای شما...من تا ابد مدیون این مهربونیتون هستم دوست خوش قلب مجازی من💚💚💚.کدوم شهرید؟؟

گلم بيا خصوصى تا به شما بگم. 

شرمنده كه عمومى نميگم يه موقع سبب نارحتى و كدورت خاطرتون نشه.