2777
2789
عنوان

دکترا گفتن انگشت پای بچه دوسالمون باید قطع بشه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 119 پست
فدای تو بشم ، شادم کردی گفتم نکنه ناراحت بشی و دیگه به یادم نباشی ، بدون اغراق میگم جنس دوست داشتنت ...

عزیزمممم چه قلب بزرگ و مهربونی داری.این طفل معصوم خواهرزادمه اما از دیروز فهمیدم مثل بچه خودمه دردش روحمو داغون کرده ..خدا خیرت بده بخاطر دعاهات ان شالله خدا جواب دلتو بده..ان شالله خبر سلامتیشو بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای تو بشم ، شادم کردی گفتم نکنه ناراحت بشی و دیگه به یادم نباشی ، بدون اغراق میگم جنس دوست داشتنت ...

عزیزمممم چه قلب بزرگ و مهربونی داری.این طفل معصوم خواهرزادمه اما از دیروز فهمیدم مثل بچه خودمه دردش روحمو داغون کرده ..خدا خیرت بده بخاطر دعاهات ان شالله خدا جواب دلتو بده..ان شالله خبر سلامتیشو بدم

وای نگو این حرفا رو هیچوقت این روز نمیرسه که دیگه به یادت نباشم و برات دعا نکنم واقعا همیشگی هستی مو ...

خیلی دلتون بزرگه دوست عزیزممم خدا خیرتون بده دست ب خاک بزنین طلا بشه دلتون همیشه شاد باشه ان شالله...خواهرزاده منم شفا پیدا کنه انشالله

خیلی دلتون بزرگه دوست عزیزممم خدا خیرتون بده دست ب خاک بزنین طلا بشه دلتون همیشه شاد باشه ان شالله.. ...

قربونت عزیزم 😘😘😘😘😘😘😘

انشالله به زودی زود خبر سلامتیشو بگی ❤️

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
مورد عینی داشتین...گفتن حالا امشب بیارن عسل بزنیم

گلم شريت آلوئه ورا بهش بديد. آناناس هم زياد بخوره. 

گلم نماز امام زمان عج رو بخون و براى سلامتى امام زمان عج صدقه بده بخير ميگذره. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزمممم چه قلب بزرگ و مهربونی داری.این طفل معصوم خواهرزادمه اما از دیروز فهمیدم مثل بچه خودمه دردش ...

این نماز دو رکعت است که به نیت امام زمان (عج) خوانده می‌شود.

• در هر رکعت یک بار سوره‌های حمد و توحید خوانده می‌شود و هنگام خواندن سوره حمد زمانی که به آیه «اِیّاکَ نَعبُدٌ و اِیّاکَ نَستَعین» رسیدید آن را ۱۰۰ مرتبه تکرار کنید. (پس بهتر است که موقع خواندن این نماز یک تسبیح صدتایی همراه داشته باشید)
  • در نماز امام زمان (عج) ذکر‌های هر یک از رکوع‌ها و سجده‌ها باید ۷ مرتبه تکرار شود.

وقتی که سلام نماز را گفتید باید ذکر‌های زیر را بگویید:

• «لا اله الا الله» ۱ مرتبه
  • تسبیحات حضرت زهرا (س) (۳۴ مرتبه «الله‌اکبر»، ۳۳ مرتبه «الحمد لله» و ۳۳ مرتبه «سبحان‌الله»)
  • به سجده بروید و ۱۰۰ مرتبه صلوات بفرستید بعد حاجت بخواهيد كه ان شاءالله برآورده ميشود. 
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یاخدا انشاالله که خدا خودش کمکش کنه 🙏🙏🙏🙏🙏

ازدست بچه ها

منم دیروز تجربه تلخی داشتم 

بچم دستش و گذاشت روی در آسانسور در ک باز میشد دستش رفت بین دوتا دره ک میره روی هم منوبچم جیغ هیچ کس هم نبود دیدم انگشتاش رفت الانه ک بقیه دستشم میره داخل دستشو کشیدم محکم دراومد بعدا همه میگفتن نترسیدی انگشتاش لای در بمونه گفتم بابا تا مچش داشت میرفت تو 

خدارو شکر طوری نشد اماازترس ب مرز مرگ رفتم خودمم باردارم حالم بد شد

@تنهاfm   @parizadeee111   @آرزوی_شیرین   @fi16     @قاصدک_ص ...

معروف سایت😐

همه رو میشناسی ماشاالله 😅😅

دستت درد نکنه اجی

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

اهی چه سخت اسی 

براش ایت الکرسی و صلوات و حمد خوندم انشالله خدا معجزه کنه

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
معروف سایت😐 همه رو میشناسی ماشاالله 😅😅 دستت درد نکنه اجی

قربونت 😎😎😎😎😎

ماشالله به جونت 😎

سرت درد نکنه گلم 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐