2777
2789

من و همسرم هر دو کارمندیم از اول زندگی کمک خرجش بودم حتی هزینه عروسی طلا فروختم بدون اینکه کسی بفهمه بهش دادم 

بعد از ده سال کار کردن الان فقط ۵ میلیون پول دارم 

مهریه ام سه دانگ از خونه قبلیمون بود وقتی خونه عوض کردیم  سه دانگشو زد به نامم 

پدرش فوت کرد ۴ میلیارد بهش رسید رفت یه آپارتمان بدون اینکه من ببینم و اطلاع داشته باشم برای خودش خرید

میخواست از باقی پولش ماشین بخره 

جاریم و زنداداشم هر دو تصنیف اموال دارند گفتم داداشت حتی ماشینو سه دانگ سه دانگ کرده تو این ماشینو بده به من قبول کرد 

امروز سندش اومد دیدم به نام خودشه

چه واکنشی نشون بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاقش چطوریه ؟ به قول هاش پایبنده ؟ بهش بگی یهو قاطی نمیکنه ؟ 

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
دیگه یه هزاری نمیارم توی این خونه

با سیاست برو جلو .تهدید نکن .جیغ و داد نکن .گارد میگیره کل حساب هاش رو ازت جدا میکنه، برا خودت قسط جور کن .طلا سکه .ماشین .که پولی برات باقی نمونه

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
قاطی نمیکنه  سکوت میکنه و کار خودشو میکنه

پس شما هم همین سیاست رو در پیش بگیر .خرج خونه نکن

چقدر دلم برای روزایی که حقوق داشتم تنگ شده. بچه دار شدم میخاستم امسال دوباره برم سرکار که بچه بعدی ناخواسته اومد. 

قدر حقوقت رو بدون. تو هم مثل خودش با سیاست جلو برو. اگه میدونی گفتنش دردی دوا نمیکنه نگو ولی دیگه هزار تومن خرج نکن. اگه حرفی زد بگو میخام جمع کنم ماشین بخرم. خودش میفهمه برای چی هست