2777
2789
عنوان

بهترین راه پولداری !

64 بازدید | 2 پست

سلام به نی نی سایتیای عزیز. امیدوارم حالتون خوب باشه .   

میخواستم بگم یکی از دغدغه های ما خانما این روزا مستقل شدنه ولی پیدا کردن راهش بسیار دشوار هست .

شروع هر کاری میتونه دغدغه هایی رو به همراه داشته باشه . بنظر من شاید ایجاد یه پیج فروش بتونه تا حذی کارگشا باشه و سبب بشه با سرمایه ای کمتر نسبت به فروش حضوری درامد زایی  داشته باشیم .

این روزها شبانه روز دارم فکر میکنم چه محصولی رو بتونم به فروش برسونم که درامد زایی خوبی داشته باشم . 

متشکر میشم نظراتتونو لطف کنید بفرمایید و اینکه میخواستم بپرسم ایا وسایل چوبی خریدار دارند یا خیر ؟ خودم تمایل داشتم وارد فروش وسایل برقی شم ولی گفتند برای ارسال مشکل داره و ممکنه بر اثر ضربه قطعات داخلش دچار اسیب بشه . 

بنابراین تصمیم گرفتم از شما عزیزان هم نظرتونو بپرسم و اگه تجربه ای دارین ما رو هم در جریان بگذارین   . و اینکه من استان بوشهز هستم 

از پاسخگویی شما متشکرم .ساعتهای مچی؟

محل زندگیم چندین فروشگاه بزرگ هست یکی مواد غذایی خارجی یا ظرف و ظروف و وسایل برقی یا پتو و روبالشتی که پیجی ندارن . بنظرتون همکار در فروش بشم برای من سودی داره یا صرفا یک کاری رو شروع کردم که ضمن گرفتن وقتم سوذی هم بهم نمیرسونه ؟خودم توانایی اینو دارم در حد ۲۰ میلیون فقط جنس بخرم.

بهم گفتن پت شاپ بزن و از چین وسیله بیار و با سود خوب بفروش ولی در توان خودم نمیبینم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.