2777
2789

🔴فوری

🔴فوری

قبولی تضمینی در امتحان آیین نامه

فروش سوالات اصلی آیین نامه ۱۴۰۲ و قبولی ۱۰۰٪در آن با مناسب ترین قیمت و تخیف ویژه دوره ایی.

✅️بدون غلط

✅️بدون خواندن ۲۲۰صفحه کتاب

✅️قبولی در اولین امتحان.

قبولی در امتحان آیین نامه خود را به ما بسپارید.

ضمانت بازگشت وجه⚠️✅

سوالات به صورت تایپ شده و خوانا هستند

موفق باشین😍❤❤

من از گوگل پلی دانلود کردم رایگان و قبول شدم😕

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

:/

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

میتونی برام بفرستی یه بگی چجوری دانلود کردی

واقعا احتیاج دارم بهشون

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70

سلام  میتونی برام بفرستی یه بگی چجوری دانلود کردی واقعا احتیاج دارم بهشون

گوگل پلی سرچ کن 

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

موفق باشین گلم💕😍

این سوالات مناسب کسانی هست که فرصت آزمون و خطا ندارن و میخوان تو کمترین زمان ممکن قبول بشن

و همچنین کسانی که امتحان رو رد شدن❤

@نی_نی_یار_پنج  

عزیزم فروش سوالات آیین نامه جرم حساب میشه.

خواهشا رسیدگی کنید.♡

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

سلام اسمش چی بود میشه به منم بگی

یادم نیست حالا ایین نامه یا رانندگی سرچ کن کلی میاره

سلام  میتونی برام بفرستی یه بگی چجوری دانلود کردی واقعا احتیاج دارم بهشون

ضمن اینکه سوالات آیین نامه هرسال درحال بروزرسانیه و ما سوالات 1402 رو در اختیارتون قرار میدیم❤

موفق باشین گلم💕😍 این سوالات مناسب کسانی هست که فرصت آزمون و خطا ندارن و میخوان تو کمترین زمان ممک ...

ممنون.

اره دیگه

من از اونا چندتا رو خوندم.

مهمم نبود قبول شم یا نه 😁