2777
2789
عنوان

ارتباط با نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 27 پست
من ک نگفتم کجا قراره ببینه شما منحرفی دوست عزیز

خودت گفتی جاهای حساسمو باید چه فکری کنن بقیه وقتی اینو میگی 

جاهای حساس قطعا دست و پا نیست که 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

من منحرف نیستم  هرکی متنت رو بخونه معلومه چی نوشتی. واقعا راهنمایی هم بهت نیومده. موفق باشی

چقدم ک راهنمایی کردی معلومه از ادمایی هستی ک الکی منت سر دیگران میزارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت گفتی جاهای حساسمو باید چه فکری کنن بقیه وقتی اینو میگی  جاهای حساس قطعا دست و پا نیست که& ...

دقیقا

خودش نوشته  بعد میپره به بقیه! جاهای حساس لابد چشم و گوش منظورشه

واقعا فقط باید تاسف خورد

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

زیاد حساس نباش  مرد هلورو با پرزشم دوست داره

😂😂😂😂

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
خودت گفتی جاهای حساسمو باید چه فکری کنن بقیه وقتی اینو میگی  جاهای حساس قطعا دست و پا نیست که& ...

چقد شماها ک‌سخلید ناموسا 😂😂😂 انگار فقط منم ک این چیزا رو دارم ادا تنگا رو رو واسه رلاتون دربیارین بابا، راهنمایی نمیتونی بکنی دکمتو بزن

چقد شماها ک‌سخلید ناموسا 😂😂😂 انگار فقط منم ک این چیزا رو دارم ادا تنگا رو رو واسه رلاتون دربیارین ...

خاک تو سرت با این حرف زدنت احمق ک صخل تویی بیشعور 

مطمعنم تازه به یکی رسیدی  که اینجوری عقده داری 

ریپ نکن جواب نمیدم چون اصلا ارزش نداری بی مغز 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

خانم به ظاهر محترم شما فقط گوه خوی بلدی حرف از تاسف خوردن نزن

@نی_نی_یار_پنج  

نی نی یار لطفا شما جواب بدین. تا من مجبور نشم جواب توهین و فحاشیش رو بدم

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹