2777
2789

یک قاشق سوپ خوریش

برا

رفع

ی

ب

و

س

ت

کاملا اثر داره.

بعله خوبه

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرتب گلاب به پوستم میزدم پوستم وحشتناک تیره شد تونی نی سایت فهمیدم گلاب تقلبی پوست رو تیره میکنه& ...

من گلاب با سفیدآب نقره هرشب میزنم ب صورتم جوشام کمتر شد و خشکشون کرد یکمم روشن تز شد پوستم

اتفاقا میگن گلاب برای پوست خیلی خوبه و دختر عموم صورتش عالی شده 

ولی اره تقلبی که افتضاحه

برای پوست چی 😂😂

وا

خاک عالم.....

بحق چیزای نشنیده....

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
من گلاب با سفیدآب نقره هرشب میزنم ب صورتم جوشام کمتر شد و خشکشون کرد یکمم روشن تز شد پوستم اتفاقا م ...

سفید آب نقره ؟ سفید آب شتر مرغ میزنم جوش هام یه تایمی رفت نقره رو نشنیده بودم ‌چی هست 

سفید آب نقره ؟ سفید آب شتر مرغ میزنم جوش هام یه تایمی رفت نقره رو نشنیده بودم ‌چی هست 

سفیدابی ک ب بدن میزنی رو فرض کن

این رنگش قشنگ سفیده و با یه چیز مایع مثل اب عرق بید کاسنی گلاب و... میذاری روی صورتت و شب تا صبح بمونه ک عالیه

توی کرمان خیلی خاطرخواه داره😂😂