2777
2789

با قیمت مناسب لطفا معرفی کنید

بعد یه سوال داشتم شامپو های عطری باعث ریزش مو نمیشه؟

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

کلیربانوان

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو بچه گلرنگ هم خوشبوعه هم ارزونه هم تیله داره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

سان سیلک صورتی.من هربارمیرفتم ارایشگاه برای براشینگ یا استخرازم میپرسیدن ومیگفتن موهات چقدربوی خوب میده.ولی خیلی تمیزنمیکنه.مثل شامپوبدون سولفاته زیادکف میکنه وبوی خوب داره ولی موهای منوخیلی تمیزنمیکرد.موهای منوفقط شتمپوخمره ای تمیزمیکنه🤣قشنگ متوجه میشم که ازریشه تمیزش کرده

کلیربانوان

ماندگاری بوش خوبه؟

شما از کدوم رایحش استفاده میکنی؟

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
شامپو بچه گلرنگ هم خوشبوعه هم ارزونه هم تیله داره

والا زیاد استفاده کردم ولی بوش رو موهام نمیمونه

سان سیلک صورتی.من هربارمیرفتم ارایشگاه برای براشینگ یا استخرازم میپرسیدن ومیگفتن موهات چقدربوی خوب م ...

مرسی😂❤️

ماندگاری بوش خوبه؟ شما از کدوم رایحش استفاده میکنی؟

اره دو روز میمونه رایحشو نمیدونم ولی سفید و بنفش قوطیش برای موهای چرب ام هست

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
اره دو روز میمونه رایحشو نمیدونم ولی سفید و بنفش قوطیش برای موهای چرب ام هست

مرسیی