carazygirl مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 31725 عنوان خانما شامپوی خوشبوی ایرانی میشناسید؟ 130 بازدید | 11 پست با قیمت مناسب لطفا معرفی کنیدبعد یه سوال داشتم شامپو های عطری باعث ریزش مو نمیشه؟ رهحمت له دل نماوه چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 1402/06/11 | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارمولک_اسکار عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4043 کلیربانوان خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
گیسوعم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2569 شامپو شبنم🤣🤣🤣🤣🤣 واقعا بوش فوق العادست همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 19540 شامپو بچه گلرنگ هم خوشبوعه هم ارزونه هم تیله داره بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند ..🚶♀️...🚶♀️ ... 🚶♀️ ... 🚶♀️
آمیییییتییییس عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 2120 سان سیلک صورتی.من هربارمیرفتم ارایشگاه برای براشینگ یا استخرازم میپرسیدن ومیگفتن موهات چقدربوی خوب میده.ولی خیلی تمیزنمیکنه.مثل شامپوبدون سولفاته زیادکف میکنه وبوی خوب داره ولی موهای منوخیلی تمیزنمیکرد.موهای منوفقط شتمپوخمره ای تمیزمیکنه🤣قشنگ متوجه میشم که ازریشه تمیزش کرده
carazygirl مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 31725 کلیربانوان ماندگاری بوش خوبه؟شما از کدوم رایحش استفاده میکنی؟ رهحمت له دل نماوه چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
carazygirl مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 31725 شامپو بچه گلرنگ هم خوشبوعه هم ارزونه هم تیله داره والا زیاد استفاده کردم ولی بوش رو موهام نمیمونه رهحمت له دل نماوه چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
carazygirl مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 31725 سان سیلک صورتی.من هربارمیرفتم ارایشگاه برای براشینگ یا استخرازم میپرسیدن ومیگفتن موهات چقدربوی خوب م ... مرسی😂❤️ رهحمت له دل نماوه چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
مارمولک_اسکار عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4043 ماندگاری بوش خوبه؟ شما از کدوم رایحش استفاده میکنی؟ اره دو روز میمونه رایحشو نمیدونم ولی سفید و بنفش قوطیش برای موهای چرب ام هست خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
carazygirl مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 31725 اره دو روز میمونه رایحشو نمیدونم ولی سفید و بنفش قوطیش برای موهای چرب ام هست مرسیی رهحمت له دل نماوه چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱