2777
2789
عنوان

خانومای یزدی میشه لطفا کمکم کنید😢

718 بازدید | 21 پست

یه متخصص زنان خوب معرفی میکنید که تشخیصش تو زمینه غربالگری و ریسک سندروم دان خوب باشه؟

من غربالگری اولم ریسک سندروم دان متوسط شد

رفتم پیش دکتر دهشیری گفت غربالگری دوم بده (گفت اگر جواب این خوب نبود سلفری بده)

الان جواب غربالگری دومم اومده خوب بوده اما میخوام ببرم پیش یه متخصص دیگه که خیالمو راحت کنه که سلفری لازمه یا نه؟

میشه یه نفر که تشخیصش خوبه رو بهم معرفی کنید؟

من اینجا غریبم کسی رو نمیشناسم شهرستان یزد هم هستم راهم دوره تا یزد (دوساعت).

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش دکتر مجدزاده... خیلی خوبه...

عزیزم منم تعریفشو شنیدم اما یکی میگفت به غربالگری اهمیت نمیده درسته؟

از یکی هم شنیدم چندسال پیش بچش ناقص به دنیا اومد دکترش ایشون بود اما نتونسته بود تشخیص بده. ناقص به دنیا اومد و بعد چندماه فوت شد

دکتر طباطبایی هم فوق تخصص مادر و جنینه...نوبتش خیلی خیلی بد گیر میاد و زمان معطلیشم هم خیلییی زیاده‌ ...

درسته اینو متخصص زنان بیمارستان شهرستانمون معرفی کرد

اما نمیتونم نوبت بگیرم ازش😢 یه بار جواب داد گفت ساعت یک شب اما خیلی سخته برام اون ساعت 

من پیش عطیه جواهری رفتم لوله هامو بستم منم یزد نیستم اما به عنوان بهترین دکتر بهم معرفی شد ولی خداییش عالیه میگن عروس دکتر افلاطونیان هست که بیمارستان مادر مال ایشون هستن اونجا عمل شدم بنظرم بری پیشش ضرر نمیکنی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من پیش عطیه جواهری رفتم لوله هامو بستم منم یزد نیستم اما به عنوان بهترین دکتر بهم معرفی شد ولی خدایی ...

نوبت دهیش راحته عزیزم؟ 

من فردا حتما باید برم روزای دیگه همسرم شیفته نمیتونم برم اصلن. میوفته هفته بعد که دیر میشه برای تست سلفری و...

نوبت دهیش راحته عزیزم؟  من فردا حتما باید برم روزای دیگه همسرم شیفته نمیتونم برم اصلن. میوفته ...

نوبت دهیش که اره فک کنم ماهی هست اما من خیلی وقته عمل شدم فقط به عنوان دکتر خوب معرفی کردم بنظرم اگه بری و مثلا الکی بهشون بگی کلی راه روستا اومدی دلش بسوزه راه بده 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

عزیزم منم تعریفشو شنیدم اما یکی میگفت به غربالگری اهمیت نمیده درسته؟ از یکی هم شنیدم چندسال پیش بچش ...

اره خیلی به غربالگری اهمیت نمیده مخصوصا اگه سنت زیر ۳۰ باشه... به نظرم برو پیش همون دکتر طباطبایی خیلی حساس تره تو این موارد...یکی از بهتریناست تو این زمینه

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
اره خیلی به غربالگری اهمیت نمیده مخصوصا اگه سنت زیر ۳۰ باشه... به نظرم برو پیش همون دکتر طباطبایی خی ...

اره منم همینطور شنیدم با اینکه ازش نوبت گرفته بودم برا فردا. اما دیگه مردد شدم.

طباطبایی به سختی یه نوبت بهم داد برا نصف شب نمیتونم برم متاسفانه هر کاری کردم شرایط جور نشد که برم

اره منم همینطور شنیدم با اینکه ازش نوبت گرفته بودم برا فردا. اما دیگه مردد شدم.طباطبایی به سختی یه ن ...

سلام شما چجوری نوبت گرفتید از دکتر طباطبایی من از راه خیلی دور باید برم نمیتونم بدون نوبت برم میشه بگید چجوری نوبت گرفتید شماره شونو بهم بدید سابقه سقط دارم🤦🏼‍♀️

رویاهاتو زندگی کن! 🕊🤍
سلام شما چجوری نوبت گرفتید از دکتر طباطبایی من از راه خیلی دور باید برم نمیتونم بدون نوبت برم میشه ب ...

سلام عزیزم من فقط یه بار رفتم مطبش اونم به خاطر جواب ازمایشم. تلفنی نوبت گرفتم خیلی تماس گرفتم تا بالاخره جواب دادن بهم نوبت داد.نوبتمم نصف شب بود.